Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ehhez? Félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ehhez? Félek hogy elhagy.

Figyelt kérdés

Én 18 ő 20-éves majdnem két éve vagyunk eggyütt.

Én mindig olyan voltam hogy szerettem kényeztetni a szeretteimet anyagilag..... hát még a csajomat.

De őt egyszerűen nem lehet (pedig egy tipikus plázacicának néz ki), csak ünnepekkor engedi hogy vegyek neki valami kissebb ajándékot.

Másfél éve van kocsim egy golf4 r32-es eggyütt vállasztottuk neki is nagyon tetszett, mindig engedtem hogy vezesse, imádja.

Nemrég betöltöttem a 18-at és ezzel eggyütt örököltem egy egész vállalkozást.... elég nagy "$".

Valamelyik nap felvetettem neki az ötletet hogy eladom a kocsim és veszek egy jobbat. Láttam rajta hogy nem tetszett neki, erre rá vágtam hogy mi lenne ha neki adnám. Azonnal rá vágta hogy nem. Azóta filózok rajta hogy mi is a gond a kapcsolatunkba,...... most nem a kocsiról van szó hanem arról hogy egy felsőt nem vehetek neki, kajálni is a Mc-i be járunk.

Attól félek hogy el akar hagyni, és ezért nem akar tőlem semmit.Vagy szerintetek már nem szeret?....... vagy épp ez az hogy ennyire szeret? És ennek hogy ilyen örülnöm kéne?

Igazából félek hogy elvesztem, mert nagyon szeretem.

Ha veletek tötént már valami hasonló akkor segítenétek hogy mit tegyek.

Vagyha egyszerűen csak valami véleményetek van azt is írjátok meg, hátha segít.

2009. jún. 16. 21:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha már 2 éve együtt vagytok akkor kérdezd meg tőle,erre csak Ő tud válaszolni.
2009. jún. 16. 21:09
 2/14 anonim ***** válasza:
túldramatizálod a dolgot, szerintem szimplán csak túl büszke ahhoz ,hogy elfogadja az ajándékaidat... személy szerint én sem hagynám, hogy a pasim mindenfélével elhalmozzon, mert bármennyire is hihetetlen a lányok ennek sokszor kevésbé örülnek, mint azt a fiúk hiszik... lehet hogy kisebbségi érzése van, hogy te akarod eltartani... vagy csak szeretné, ha kevésbé költekeznél...
2009. jún. 16. 21:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak nem akarja h mások azt mondják rá h a pénzedért van veled...én sem fogadok el a barátomtól semmit!! Nme szeretnék anyagilag rátelepedni,nme tudom de én igy gondolom!!! Nagyon ritkán úgy ahogy bnőd is engedem h vmivel meglepjen de ennyi!!!Nem kell h ezzel fejezd ki mennyire szereted...mellette vagy és ő melletted van ha nem szeretne vagy el akarna hagyni sztem nem lennétek ennyi ideje együtt!!! Egyszerűen nem akar anyagilag kihasználni..örülj neki!!
 4/14 anonim ***** válasza:

őszintén,én akkor nem fogadnék el semmit ha szakítani készülők.Nehogy úgy érezze kihasználom:(

Remélem ő nem erre készül.

5/14 anonim ***** válasza:
Jaj te butus!:)Ennek csak örülni kéne,hogy ilyen mert nem a pénzedet szereti hanem TÉGED!!!!Sztem ez a viselkedés tök normális.Mit szólnál ahoz ha olyan lenne hogy mindig elrángatna a plázákba és minden sza...t megvetetne veled.Tedd össze a két kezed,hogy ilyen csajt fogtál ki!Ne erőltesd az ajándékozást.Valószínű olyan a csajszi,hogy szeret a saját lábán állni.
2009. jún. 16. 21:11
 6/14 anonim ***** válasza:
nekem egy kicsit ez úgy tűnik mintha csak "kocsival" szeretnéd megvenni a szeretetét
2009. jún. 16. 21:11
 7/14 A kérdező kommentje:
erre gondolok én is
2009. jún. 16. 21:12
 8/14 A kérdező kommentje:
mármint a 21:11-re
2009. jún. 16. 21:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj, hogy nem akar kihasználni. Ritka az ilyen gerinces, tisztességes nő manapság.
2009. jún. 16. 21:15
 10/14 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom,hogy hogy viszonyúl hozzád,azt nem igazán írtad le,csak az ajándékokkal kapcsolatban.

De azt illetően megnyuktathatlak,hogy nem azért csinálja,én is ilyen vagyok.Legalább is én nem azért csinálom ezt,hanem azért,mert egyszerűen nem szeretem ha drága ajándékokra költi a másik a pénzét,sőt ez nekem kissé kínos,pedig az én barátom is ezt csinálja,de nekem még az is olyan furán esik,ha meghív egy kávéra,vagy ilyesmi,de csak azért,hogy ne költse rám a pénzét,nem azért mert szakítani akarok,vagy ilyesmi.

2009. jún. 16. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!