Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnék elfeledni valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék elfeledni valakit akit minden nap látok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 23:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Állati nehéz az biztos. Valahogyan meg kell próbálnunk függetlenedni tőle, elengedni őt, felülemelkedni azon, hogy attól tesszük függővé a hangulatunkat, hogy ő mit mond, mit reagál, hogy viselkedik. Én is ilyen helyzetben vagyok, el tudom képzelni mit érzel, min mész keresztül. Az igazi megoldást biztosan egy új szerelem adja majd meg, de addig is meg kell próbálni felülemelkedni, eltávolodni. A szünetet használd arra, hogy megerősödj, hétvégéken mindig érezd jól magad. Csak az 5 hétköznapot kell túlélni minden héten.
2012. ápr. 5. 06:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Tudom milyen rossz érzés:(mi a volt párommal egy évig voltunk együtt aztán szakitottunk. Rettenetes érzés volt mindig amikor megláttam és hallottam róla dolgokat (1 baráti körünk volt, egy főiskolán)Nekem kb egy évembe telt mire túltettem magam a dolgon,közbe összeismerkedtem a mostani párommal,akibe pedig beleszerettem:)Aztán pár hónapja megtudtam, h az exem is összejött valakivel és onnantól éreztem azt h már semmit nem érzek szinte iránta. Szóval közhelynek fog hangzani,de az idő és egy másik kapcsolat segithet ami majd enyhiti az érzéseidet az exed iránt.
2012. ápr. 5. 12:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Az én tuti módszerem hasonló helyzetre az, hogy erősen koncentrálok

1. a hibáira

2. azokra a rossz percekre, amiket okozott nekem azáltal, hogy nem szeret.

És azt mondom: Hát kell ez nekem?

És megválaszolom: Nem kell! Olyan kell, akinek fontos vagyok!

2012. ápr. 16. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!