Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan esik rosszul, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul, hogy a párom nem mond el sokmindent?

Figyelt kérdés

A múltkor azt mondta, mindig alig várja, hogy elmondhassa, ami vele történik. Ehhez képest mégsem így tesz. Én minden kis dolgot megosztok vele, így együtt nevetünk vagy bosszankodunk rajta. Végül is nemcsak szerelmei vagyunk a másiknak, hanem nagyon jó barátai is - véleményem szerint - így jogosan várom el tőle, hogy mondja el dolgait, problémáit, minek örül, minek nem. Az a baj, hogy így kirekesztettnek érzem magam az életéből egy kicsit. Vagy nem jól látom?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2009. jún. 16. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jól látod.Ez is nagyon fontos dolog egy kapcsolatban.El s hiszem,hogy gy kirekesztettnek érzed magad.Olyan mintha nem bizna benned vagy ilyesmi.Az ember a párjával mindent szeretne megosztani és ez igy termésetes.Különben ettől is tönkre tud menni egy kapcsolat,mert ennyiből akárkivel is élhet az ember.
2009. jún. 16. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Hat szerintem igazad van. Enis mindent elmodok a paromnak, meg a legaprobb dolgokat is. Es o is ugyanezt teszi. Enis kirekesztve ereznem magam, ha igy csinalna a parom. Ha nem mondja magatol, akkor kerdezz ra.
2009. jún. 16. 19:43
 3/3 anonim ***** válasza:
az még nem olyan nagy gond ha nem mondja el a problémáit, lehet, h szégyelli őket, vagy magába zárkózik. Az már gond ha másnak mondja el, legyen az az anyja vagy legjobb haver. A számomra cikis helyzeteket én sem szoktam elmondani senkinek, ellenben vannak akik szeretnek dicsekedni, h mennyire pórul jártak.
2009. jún. 16. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!