Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért nem hiszem el, hogy szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem hiszem el, hogy szeret?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok a párom 25. Lassan 5 hónapja együtt vagyunk.Nagyon szeretem őt!Nem tudnám nélküle elképzelni az életem.Nagyon jól elvagyunk de mihelyst azt mondja, hogy szeret valahogy nem hiszem el.Nekem ő túl szép, hogy igaz legyen.Meg rettegek attól, hogy esetleg a volt barátnője még próbálkozni fog nála.Így is sajnos nagyon jó barátok maradtak.Nem tudom mi lenne velem nélküle de mégis bizonytalan vagyok,hogy ő tényleg szeret-e.Mindennap ír sms-t meg felhív.Minden másnap találkozunk.De például tegnapelőtt nem találkoztunk és este munka előtt felhív, hogy 2 perc múlva a házunk elé ér.Azt mondta,hogy csak azért jött,hogy elmondja hogy nagyon szeret és soha nem tudna megbántani.Mit tegyek?
2009. jún. 16. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

mit tegyél... sürgősen próbáld ezt abbahagyni mert tönkreteszed a kapcsolatod. nem értem hallod azt írod h nem hiszed el, közben meg a többi mondattal nekünk bizonygatod h de igen, szeret.

engem meggyőztél, olvasd el újra a kérdésed, hátha magadat is sikerül meggyőznöd. ha meg nem, akkor sajnálom h nem tudod észrevenni az életben a szépet és az örömöt.

2009. jún. 16. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanígy vagyok barátommal. Fogalmam nincs mit szeret bennem, hiszen sokkal szebb lányok is vannak tőlem... Borzasztó problémás az életem, sokszor vagyok depressziós... De velem van, engem szeret. Muszáj elhinnem, különben tényleg elege lesz belőlem... :(
2009. jún. 16. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
93%

most így mindkettőtöknek mondom (mmint kérdezőnek és utolsónak): én is voltam úgy h meginogtam benne, miért is van velem a párom. de ha azt mondja h szeret akkor vagy elhiszem neki és boldog leszek, vagy nem, és akkor depresszió meg minden anyám kínja... hát kösz, amíg én döntök addig inkább az előbbi.

amúgy nekem ez (nem rossz indulatból, mondom velem is megesett) nekem egy kicsit olyannak tűnik h eddig ugye nem volt, akkor azért nem voltatok boldogok, most meg minden rendben van, de az ember akkor érzi jól magát ha van min rágódni és ha nincs akkor gyárt magának pár gondot :D

a másik meg h bízzatok önmagatokban, mert ha ez a helyes srác (mmint a pasitok) veletek van, akkor ti vagytok a legszebbek neki :)

2009. jún. 16. 23:09
 4/4 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Elmesélném a történetemet..... 1 éve vagyok párkapcsolatban, ez aféle távolsági kapcsi. A fiú nagyon szeret engem csak az a gond hogy mikor megpróbálok szakítani vele mindig valami hüyleséget csinál a multkor majdnem megölte magát, folyton visszakönyörgi magát hozzám. Ez egy darabig működött de érzem hogy nem vagyok belé szerelmes... most meg kideült hogy hazudott nekem, igaz hogy nem nagy dolgo vagyis eléggé de nem ok arra hogy szakítsak vele igazából megbocsájtható csak valahogy fájt hogy átvert. Légyszi segítsetek, hogy mondjam el neki hogí vége....szóval valami szakító szöveget ha lehet légyszi :P:D mert ez így nem mehet tovább
2009. jún. 17. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!