Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lépni, vagy maradni?

Figyelt kérdés

Véleményetek kérek! 34 éves nős férfi vagyok. Van egy 5 éves gyermekem. Azt a szitu, hogy míg szeretem a feleségem és imádom a fiam, addig szerelmes lettem egy kolléganőmbe!

Nem csak szex-re vágyom, hanem Ő magára! Már több mint egy éve, hogy nem tudom kiverni a fejemből a hölgyet! Attól eltekintve, hogy van-e kapcsolatom most vele: A kérdésem az, hogy ilyen esetben, ha már nagyon hosszú ideje csak egy másik Ő jár az ember fejében és ez rányomja bélyegét a mindennapos közérzetére, mi lehet a legokosabb döntés? Lépni, vagy maradni?

2012. ápr. 4. 01:03
 1/4 anonim ***** válasza:
HA meg tenylge szereted a felesegedet, akkor inkabb a melohelyrol kellene elmenned.
2012. ápr. 4. 01:07
 2/4 anonim ***** válasza:
lépj le a szerelem az szerelem
2012. ápr. 4. 01:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre az a válasz, hogy menni azonnal, hiszen: egy életed van....

DE....

Mivel a tényezők azért nem csak belőled állnak, hanem más is van. Gazdasági helyzet: lakásfenntartás stb. Emberek: feleség, anyósok, apósok, stb. S ami még fontosabb ott a gyerek, akinek apa kell. Akivel szeretnél együtt ébredni, látni, amikor először olvas el egy mesét magának, amikor először jön haza egy ötössel. Akinek szeretnél tanácsot adni, amikor először megpofozzák az iskola udvaron.

Gondolom valami ilyesmi jár fejedben, s még hozzátéve azt, hogy: a szerelem mulandó. S biztos vagy benne, hogy nem egyszerű szexuális vonzás az, amit érzel csak túl hangsúlyozod? Az hogy összejöttél-e már a másikkal nem írtad, de ha nem akkor felmerül fenti. S ha igen, akkor pedig lehet, hogy már magad is elhitted amivel megfűzted a csajt? Esetleg már beszéltetek is arról, hogy lelépsz otthonról?

Nehéz helyzet, s nem hiszem, hogy van jó döntés. Maximum amit ki tudsz hozni belőle: a kicsit jó döntés... Én tudom.

2012. ápr. 4. 07:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Van most kapcsolatod a kolléganőddel??

Mert könnyen lehet, hogy csak arról van szó hogy vágyódsz az elérhetetlen után és ezért érzed úgy hogy szerelmes vagy.

Az édenkertbe is addig tűnt csábítónak az alma amíg tilos volt.

25/N

2012. ápr. 4. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!