Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés

Van egy csaj az egyetemről, akivel jóban vagyunk, és nemrég szakított a pasijával. Előtte is, és azóta is (egész konkrétan tegnap) találkoztunk, és nagyon jól elvoltunk együtt, sokat nevettünk:) (Még a sztorihoz annyit, hogy kb. 1,5 hónapja nem beszéltünk, mert lemondott egy talit egy állítólagos betegség miatt. Én nem írtam neki utána, úgy voltam vele, hogy majd ő fog keresni, és így is lett.) A tulajdonképpeni kérdésem az, hogy szerintetek jó ötlet lenne-e az, hogy jövő héten áthívnám megnézni egy koncertfilmet... vagy ez túl nyomulós? Nem akarom, hogy azt higgye, ,,szobára hívom" :S

Normális válaszokat kérek! (ez vonatkozik az építő jellegű kritikára is :))

Előre is köszi!

2012. ápr. 3. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit korai lenne még. Hagyd ülepedni a szakítást. Ilyenkor sokszor előfordul, hogy egy lány szeretethiányában más srác karjaiba omlik, de te ne akarj pótlék lenni. Ha most erőteljesen rányomulsz, csak ennyit érsz el. Legyél mellette, hívd el sétálni, beszélgetni, üljetek be valahova egy kávéra, de azért "szobára" még ne hívogasd! :)

Támogasd, aztán majd alakul valahogy. Ha úgy érzed túl van már a volt barátján, akkor adhatsz neki jelzéseket, hogy neked többhöz lenne vele kedved. :)

2012. ápr. 3. 21:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Mondjuk ennek a szakításnak kb. már van 1-2 hónapja... és tegnap sem volt éppen az a megtestesült elkeseredettség :P Igazából azért gondoltam ki az egészet, mert ha igent mond, azért az elég ,,beszédes" ... (A zenével meg nem tudok mellényúlni, mert tudom,hogy imádja a gitárzenét :D)

Köszönöm a választ! :)

2012. ápr. 3. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha jóban vagytok annyira, akkor esetleg rákérdezhetsz, hogy hogy viseli a szakítást. Azt gondolom tudod meddig voltak együtt és miért szakítottak, az is elég "beszédes". :)

Az, hogy mosolyog, nem jelent semmit. Attól belül még lehet világfájdalom. Nem mindegy miért szakítottak, mennyi idő után, stb stb. Én egyetemista lányként mondom azt, hogy nekem kicsit erős lenne, ha odajönne egy srác, hogy gyere már fel nézzünk meg egy videót (pláne hogy az egyetemen is van "közszámítógép", internet és bármi, ott is megtudja mutatni), szóval ha csak nem vagyok érte oda meg vissza már, igencsak visszavetné a nyugvó mederben csordogáló és alakuló kis kapcsolatunkat egy ilyen lerohanás. Ezért gondolom, hogy előbb finomabban kéne tapogatóznod. Első voltam.

2012. ápr. 3. 21:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nem éppen youtube-videó, de köszi :D
2012. ápr. 3. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:
A sok sok gigás adathordozók, nomeg a laptopok világában ez már nem annyira kifogás. :) Persze azt csinálsz, amit szeretnél, én csak elmondtam a véleményemet.
2012. ápr. 3. 22:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm !:)
2012. ápr. 3. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is egyelőre maradjatok a semleges helyeknél:)
2012. ápr. 3. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!