Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kedvel még vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kedvel még vagy tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban akivel korábban mindig megbeszéltük a problémáinkat, aztán később barátságnál többet éreztünk egymás iránt. Párszor át is jött hozzám és megcsókolt meg ölelgetett és beszélgettünk. De aztán eltávolodtunk egymástól. Most órán tök jól elszórakoztunk és láttam hogy figyel meg ilyesmi. Aztán matekon is mögé kellett ülnöm és mikor leültem hátrafordult és vigyorgot, meg bioszon is hátrafordulgatott. És nekem még mindig tetszik..Mit gondoltok neki bejövök?
2012. ápr. 3. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
ja, valószínű
2012. ápr. 3. 20:04
 2/2 anonim ***** válasza:
egy haverom hasonló módon hitette el a csajjal hogy tetszik neki de csak szivatásból
2012. ápr. 11. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!