Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye a barátnőm nem fog úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a barátnőm nem fog úgy kinézni mint az anyja?

Figyelt kérdés

A barátnőm nagyon szép lány, de az anyja nagyon ocsmány és elég undorító ahogy kinéz.

Sokszor hányingerem van mert tényleg nagyon csúnya az anyja.

Ugye a barátnőm nem fogy úgy kinézni 40 éves korára mint az anyja?

2012. ápr. 3. 10:56
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy számodra a világ fekete-fehér. Ezek szerint részedről csak szép és rasnya emberek léteznek, és számodra teljesen normális valaki, aki képes jövőt elképzelni egy csajjal, csak mert jól néz ki... Ha elolvastad volna a kommentem, felfoghatnád: nekem is számít a külső, így nem vetek meg senkit, akinek szintén. Ellenben szerintem akkor is fogyatékos, aki CSAK az alapján válogatja a leendő asszonyt, hogy hogyan néz ki, és ez számára totál természetes. Tőlem azt csinál, amit akar, én leszarom, ettől még szerintem akkor is vannak vele problémák.
2012. ápr. 11. 18:21
 32/33 anonim ***** válasza:

Abban egyetértek, hogy számít a külső, mint ahogy belső is (ezt az előttem szólók vitájához teszem hozzá :) ).

Viszont kérdező, amit te művelsz, az undorító ettől függetlenül. B@sszameg, az anyjáról van szó... Először is... Az anyjával jársz? NEM. A másik meg, hogy hogy beszélhetsz így a saját barátnőd édesanyjáról?!

Most mondok egy személyes történetet. Jártam egy idiótával, aki sértegette, ahogy édesanyám kinéz. Azt mondta, hogy úgy néz ki, mint egy zsíros hányás, és van legalább 100 kiló (kb. 75 kiló amúgy, és 170 magas...), és, hogy én is olyan leszek, mert látszik, hogy már most hízós alkat vagyok, és olyan leszek, mint anyukám. Hát... Az alakom, az anyagcserém, meg mindent apukám ágáról örököltem, szóval semmi közöm anyukámhoz ilyen téren, mindig is sovány voltam (anyukám is sovány volt fiatalon, de neki kemény erőfeszítésbe került lefogyni és tartani a súlyát), és 5 éve már, hogy tartom a súlyom (50 kiló vagyok 172 centihez), pedig nem is figyelek oda rá. Bocsi a részletezésért, de érzékeltetnem kellett, hogy mennyi valóságalapja van az egésznek, amiket mondott...

Kérdező, te ezt az exem juttatod eszembe. Undorítóan viselkedsz.

De tudod mit? Hidd azt, hogy a barátnőd is olyan lesz az, mit az anyja, ezért most azonnal hagyd ott! Legalább megszabadul egy s*ggfej taplótól.

2012. ápr. 11. 19:28
 33/33 anonim ***** válasza:
Csak szólok, bro, hogy a barátnőd is kiírt egy hasonló kérdést! "Ugye a barátom ne, fog úgy kinézni, mint az apja?" Elhordta minden sörhasú, vastagbajszú, zsíros hajú motsoknak a faterodat, mindjárt megkeresem neked!!
2012. ápr. 11. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!