Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme újrakezdeni?
Figyelt kérdés
Szakítottunk. Másik lánnyal kavar, az én hibám elcsesztem. Hogyan tudnám vissza szerezni a volt barátom? Nagyon szeretem. Sokszor veszekedtünk.2012. ápr. 2. 18:29
11/19 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk azóta. És nem keresett hisz el akar felejteni.
2012. ápr. 2. 19:02
12/19 anonim válasza:
na akkor várjál még 1 hetet,sőt ne várjál hanem lendüljél akcióba.Ha szereted akkor ne hagyd elmenni,elvégre egy 3 éves kapcsolat.Első körben írjál neki egy sms-t és kérdezd meg tőle hogy mi újság és hogy telnek a napjai.semmi többet ne írjál egyenlőre,elsőre nézd meg hogy válaszol e.ha nem,akkor ezt ismételd meg 2 nap múlva,ha erre sem válaszol,akkor 3 nap múlva hívd fel és kérdezd meg tőle hogy telnek a napjai és érdeklődjél felőle,csak finoman.ne könyörögj ne alázkodj meg,legyél természetes és próbáld meg felkelteni az érdeklődését.esetleg egy találkát is kicsikarhatsz belőle,de elsőre ne,ha esetleg vissza hív majd a beszélgetés után akkor,vagy ha nem akkor felhívod másodszor rá 5 napra,és akkor rákérdezel finoman hogy nem e lenne kedve egy találkához.ne mond azt neki hogy szereted és azt sem hogy hiányzik,ne könyörögj ne alázkodj meg,vonzónak kell lenned és nem szabad látnia hogy szenvedsz nélküle.ez alap szabály.ha össze jön a találka akkor legyél olyan szexi amilyen még soha nem voltál,csípd ki magad hogy megkívánoj és lássa hogy mit fog veszíteni,ne legyél közömbös,de túl kedves se.
13/19 A kérdező kommentje:
19:09 nagyon szépen köszönöm:) Ezt kipróbálom!
2012. ápr. 2. 19:12
14/19 anonim válasza:
sok sikert!a lényeg az hogy legyél természetes,semmiképpen ne alázkodj meg,tudd hol kell megállni,véletlenül se mond hogy hiányzik,tudom nehéz lesz megállni mert az lenne az első amit mondanál,legyél higgadt,nyugodt,természetes.az első sms-t akár most el is küldheted,ha nem jön rá válasz ne legyél elkeseredve,pár nap múlva próbáld meg megint,itt az a lényeg hogy érezze hogy te még gondolsz rá és nem felejtetted el,lehet hogy ő is ezt tenné szíve szerint csak nem mer még lépni.és egyet ne felejts,ezt a csajt nem szereti,csak azért van neki hogy téged feledjen és ne unatkozzon és legyen kivel dugnia.tudom én is voltam így,minden percben a volt barátőmre gondoltam,és azt gondoltam hogy 4 hét után szerzek egy csajt akkor jó lesz,nem nem lett jóü,még rosszabb.nyugi nem szereti azt a csajt és neked nagyobb az esélyed.a kérdésem az hogy miért vesztetetk össze és ki szakított kivel?
15/19 A kérdező kommentje:
Ő szakított. Mondta h úgy érzi, hogy kihült a kapcsolatunk és hogy sokat veszekedünk, meg úgy érzem, hogy a haverjai sokkal fontosabbak mint én. (bekerült vmi új bandába)
2012. ápr. 2. 19:31
17/19 A kérdező kommentje:
Mindketten 18-ak
2012. ápr. 2. 19:36
18/19 anonim válasza:
hát ő most abban a kórban van,nem lesz könnyű dolgod..bár nem tudom milyen típus és mennyire bulizós vagy gondolkodik komolyan..én mindenképpen próbálkoznék.
19/19 A kérdező kommentje:
Nem jár bulizni, nem aza fajta. Nincs ideje ilyenekre, lefoglalja a motorozás mert már versenyekre készül.
2012. ápr. 2. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!