Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, a barátnőm prűd, gátlásos, vagy önző? Máshol nem tudom megkérdezni.

Figyelt kérdés

Vele is volt erről már szó, tehát neki is mondtam már, de azt mondta, most sok a problémája, rossz a kedve, és majd fog változni. Már nem akarom neki ezt felhozni, mert már párszor felhoztam, és nem akarok erőszakosnak tűnni, meg ezzel félek, csak rontok a helyzeten. Ő is mondta már, hogy ne mondjam, tudja ő is.

A probléma az lenne, hogy úgy érzem a kapcsolatunkban én megadok mindent neki, viszont én már annál kevesebbet kapok vissza. Szex téren egyelőre nincsenek eredmények, még nem szexeltünk. Az orális szexről az a véleménye, hogy undorító, és megalázó. Pedig én nem erőszakoskodtam ezzel sem, azt mondtam, ez feldobhatja a kapcsolatot, és örülnék neki. Tehát ez a részéről valószínűleg kizárva, bár remélem nem. Ez a szex rész. A másik a sima hétköznapi dolgok. Mindig én ölelgetem, puszilgatom, ő csak akkor, amikor jó kedve van. Ami mostanában ritkán van, mert sok a gondja. Ez van a csókolózással is. Szinte nem csókolózunk semmit, mert ő nem csókol vissza, nem akar. De azt mondja, meg fog változni.

Most nem tudom mi a helyzet. Igazából nem tudom kihez forduljak, mit tegyek, mit érezzek. Nem jó ez sem, hogy kiírom ide, olyan mintha kibeszélném, bár ő is tudja ezeket, de akkor is. Nem tudom mit gondoljak. Nem tudom türelmes legyek-e, vagy sem. Mostanában néha már mérges leszek, ha erre gondolok, mert hülyének érzem magam, kihasználva. Meg félek attól is, hogy ő ezt már természetesnek veszi, ha így van. Mert egy ilyen hét, amikor nem csinálunk semmi testi dolgot, sőt, nem is csókolózunk, csak ölelgetem, ilyenek, beszélgetünk, neki ez tök jó, azt mondja.

21/F

20/L

2012. ápr. 2. 14:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
lehet h tényleg gondjai vannak.vagy csak részéröl elmult a kezdeti fellángolás de szeret még csak nem ugy mint az első hetekben vagy hónapokban.
2012. ápr. 2. 16:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szerelmes.
2012. ápr. 2. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!