Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta barátom sok szex után, hogy olyan vagyok neki mint a húga. Miért mondta?
szeret. De nem szerelemmel... barátilag.
más kérdés, hogy az ember nem szexel a húgával.
Nagyon szeret de nem szerelemből!A közeli barátokat/családtagokat szoktuk általában szájon csókolni!
Sajnálom...de sztem is dobd a fenébe...
Igen, nagyon szeret, de nem szerelemből. Amellett hogy homlokon puszilt, tiszteletét mutatta ki irtántad, nem a szerelmét.
Hidd el, tapasztalatból mondom.
Én például nem tudom azt mondani a szerelmemre, hogy úgy szeretlek mint a bátyámat, mert a tesómat nem szerethetem szerelemből.
Ez a srác nagyon nagyon szeret, komolyan szeret, de csak mint barát.
Akkor most bocsánatot kérth ezt mondta neked?? és azt mondta h úgy szeret, mint ha a szerelme lenné, vagy még mindig csak hugi vagyneki?!
De ez elég durva h iet mondot neked, ha nekem iet mondot volna a párom, már rég nem lennénk együtt!(yo tán nem biztos, de akkor is)
De ne hallgason másra, a szívére hallgason!
Remélem minden rendbe jön!:)
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT...
Bár tudom ez elég morbid dolog de azóta sikerült tisztázni és persze szakitottam a sráccal bármennyire is szerettem!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!