Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz, ha 18 évesen még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha 18 évesen még nem volt pasim? Mit tegyek, hogy legyen? 18/L

Figyelt kérdés
Barátaim is alig vannak:-( :-(
2009. jún. 16. 09:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Életre fel... fogd azt a pár szem barátodat, és menjetek el este valahova... Egy kocsmába, presszóba, kávézóba, parkba beszélgetni, lényeg hogy sok legyen a fiatal. Lehet nem elegyedtek szóba, de kevésbé érzed magad egyedül, aztán ha megtetszik egy srác lehet flörtölni :)
2009. jún. 16. 09:46
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Szerinted miért akadozik a kapcsolatépítés nálad?
2009. jún. 16. 09:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeritnem nem gáz, de legyél nyitottabb járj el valahova és ismerkedj nem azt mondom, hogy bulizó helyeken szedj fel pasit, mert az nem a legelőnysebb, de próbálj ott ismerkedni valakikkel ahol laksz. Gondolom laknak ott még sokan akik korodbeliek. Légy barátságos, beszédes. Ennyi, szedd össze magad :)
2009. jún. 16. 09:47
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

miért lenne gáz, lehet, hogy későn érő típus vagy.

mit tegyél? járj közösségbe, bulizni. randizz , ismerkedj.

mindenkire vár valaki, csak meg kell találni :)

mindenhol vannak "partyarcok". suliban, munkahelyen.

Egyébként ha kényelmesebb típus vagy, írd be a google ba hogy: társkereső . Jó szemezgetést

2009. jún. 16. 09:47
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
nem gáz,csak egy jel,hogy nyitottabbnak kéne lenned...nézz körül a suliban, a buszon, a lakóhelyeden - légy kedves,közvetlen, ne félj szóba elegyedni valakivel, ismerkedni. Ha van kutyád, vidd el sétálni és ismerkedj más kutyásokkal mondjuk. Mindenképp mozdulj ki.
2009. jún. 16. 09:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ők sem annyira "bulizósak", és én is elég félénk vagyok!Nem tudom, hogy tudnám ezt leküzdeni!:-(
2009. jún. 16. 10:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem gáz...! Feltételezem nem érzed így magad jól, szóval változtass ezen. Ne legyél visszahúzódó. Add magad blablablabla

Barátkozz, ismerkedj itt van a nyár ilyenkor annyi mindent lehet csinálni.

Menjél melózni például egy strandra, én ott annyi barátot szereztem. Szóval fel a fejjel és mosolyogj :D!

2009. jún. 16. 10:04
 8/12 anonim ***** válasza:
65%

Egyáltalán nem gáz!Attól mert mindenkivel "megkuratnád" megad még nem lenne jobb..mint ahogy azt sokan teszik.

Ha találsz egy olyat aki megérdemel, ö biztos örülni fog neki, hogy összejöhetett veled.

Abban igaza van a többieknek, ha teheted járj el bulizni, ide oda, fagyizni, sétálni..ahol lehet ismerkedni és ne legyél annyira félénk! Ha valaki elutasít...b.ssza meg:-) Ő baja, majd lesz más!

20/L

2009. jún. 16. 10:19
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

Az előttem íróval értek egyet én is, csak még azt tenném hozzá, hogy barátok általában kevesen vannak. Lehetnek jó ismerősök, haverok, buli partnerek sokan, de ha valakinek sok a barátja, ott érdemes elgondolkodni, hogy valóban barátok-e. Ne aggódj, normális vagy, ha pasid nincs, az meg nem gáz, majd lesz úgyis előbb-utóbb. Azért próbálj meg nyitottabb lenni. :)

üdv

27/L

2009. jún. 16. 10:51
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, nagyon kedvesek vagytok:-) De mégis hogyan legyek "nyitottabb"?
2009. jún. 16. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!