Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tevion kérdése:
Lányok nektek tetszik ha egy fiú tud sütni egy pár sütit, muffinokat? Esetleg ajándékba is csinál?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 20:41
11/17 anonim válasza:
igen, ajándékba is jöhet, legalább valami értelmes 21L
12/17 anonim válasza:
Én nagyon aranyosnak tartanám. Végre vmi egyedi. 21L
13/17 anonim válasza:
Hát nem nagyszerű, amikor learanyosoznak a csajok?! -.-
14/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos :D Én már azt is örömmel iszom ha barátom egy teát hoz nekem :D A sütiét valósággal zabálnám :)
15/17 A kérdező kommentje:
Okés meggyőződtem arról hogy tetszik nektek köszönöm :)
2012. ápr. 1. 22:32
16/17 anonim válasza:
egyik fiú haverom aki sütöget .. szegény olyan b.uz.is... szóval tök jó hogy süt főz legalább nem nekem kell :D de ne sütit meg muffint hanem finom kaját :D
17/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó dolog, ha a fiúk ilyeneket is tudnak csinálni. Én pl nagyon szeretem ha egy fiú ajándékba csinál süti. Szép gesztus tőle, lehet akkár barát vagy a szerelmed. :) 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!