Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Nektek tetszik az ha egy nőnek nagy a mellbimbó udvara?
kit érdekel...
nem is volt vele problémám, míg itta gykn nem érkeztek ilyen és hasonló kérdések
ha valaki előtt meg ott áll a barátnője meztelenül, akkor nem fogja az mondani, hogy "fúj, ilyen nagy bimbóudvart ne!" még ha most itt azt is válaszolja
nekem is az, sőt, viszonylag kis mellhez, nekem tetszik, barátom nem panaszkodott és kész
Hát igazából ha valakit megszeretsz akkor édes mindegy milyen testi hibái vannak.
Én tiszta anyajegy vagyok mindenhol több száz+szeplő és megismerkedtem egy 10/10-es csajjal és akkor látott először pólóba mikor ott aludtam nála,nagyon gátlásos voltam,hogy meglátja és mit fog szólni,undorodni fog.
Nézett,mondta,hogy ő engem szeret amilyen vagyok és nem azt,hogy milyen rossz géneket örököltem.
Szóval aki szeret azt nem érdekli egyáltalán,nekem eddig csak kis bimbójú és udvarú csajaim voltak úgyhogy sajnos nem tudok véleményt alkotni de szerintem nagyon nem számít.
akinél meg igen az meg úgy is csak megakart dugni azt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!