Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem egy lányba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy lányba, pedig előtte sose volt ilyen velem. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy lánnyal pár hete (én is lány vagyok), és nem sexuálisan kötődöm hozzá, hanem lelkileg. Ugyanazokat a dolgokat érzem nála, mint amikor egy pasiba szeretek bele. Nem vagyok lezbikus, mert már egy csomó barátom volt, sexuális viszonyom is volt fiúkkal. Ő is teljesen belém szeretett, és járni akar velem, és én meg megőrülök, ha nem lehet az enyém, és nem jövök össze vele. Mit csináljak most?

18/L ő is 18/L

2012. márc. 31. 21:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Jöjj össze vele?Ha mind2en akarjátok akkor hol itt a gond ? :D
2012. márc. 31. 21:40
 2/14 A kérdező kommentje:
Az hogy mindketten lányok vagyunk, és ez egyáltalán nem normális. De annyira fiúsan néz ki, és a hangja is nagyon fiús és mély, talán ezért is tetszett meg. Mert pont ilyen pasik tetszenek mint ő csak ő lány. Az arccsontozata is elég fiús, az alakja is, kb amikor megláttam, ott áradoztam fél óráig, hogy úristen milyen helyes pasi, és aztán közölték velem, hogy ő csaj és Dórinak hívják.
2012. márc. 31. 21:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Úristen.Ez is Dóri.Bocs hosszú történet ... De ha "szereted" és ő is téged akkor engedj magadon.Fiatal vagy lehet hogy kíváncsiság stb gondod nem lehet belőle csak tapasztalatot szerzel :)
2012. márc. 31. 21:45
 4/14 anonim ***** válasza:
És 1. voltam :D
2012. márc. 31. 21:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Ártana valakinek, ha összejönnétek?
2012. márc. 31. 21:48
 6/14 A kérdező kommentje:
nemtudom. valószínűleg anyám, az ismerőseim, teljesen kiakadnának. nem szeretek a figyelem középpontjában lenni, de ha ez kiderülne, én lennék a napi, heti, havi pletyka otthon, a suliban, és mindenhol...
2012. márc. 31. 21:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát most őszintén.Szereted de nem akarsz vele összejönni.Eddig 4-5en mondtuk hogy gyere össze vele.Most mire vársz még mit tegyünk :D??Vagy mit mondjunk ?
2012. márc. 31. 21:55
 8/14 A kérdező kommentje:
Ti összejönnétek vele?...
2012. márc. 31. 21:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Mint a huzat :D Egyből kipróbálnám milyen lehet leszbinek lenni :D
2012. márc. 31. 22:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyere össze vele,nem kell tudnia róla senkinek egy ideig!Mivel ez még új nektek,lehet nem is fog működni(de nem akarom az ördögöt a falra festeni)szóval,amíg jól érzitek magatokat egymással,miért ne?Aztán,ha komolyabb lesz,nyilvánosságra lehet hozni.Ezért hülyeség,mikor a facebook-on is kiírnak 1 hetes kapcsolatot,aztán a következő héten már sehol seholsincs,csak hülyét csinálnak magukból(de ez csak példa).Felesleges lenne botrányt kavarni,ha tényleg nem működne a dolog,ezért mondom,hogy előbb teszteljétek egymást,és ha már biztosak vagytok benne,és elmélyül a kapcsolat,addigra hidd el,már nem érdekel senki véleménye.Ha szereted,vele maradsz.Én kívánom,hogy boldogok legyetek együtt!:)
2012. márc. 31. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!