Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a munkahelyi flörtölgetés a tetszés kinyilvánítás egyik formája?
Figyelt kérdés
Van egy pasi a mhelyemen, akivel ugyan sosem beszélgetek, inkább csak flörtölgetek, na meg ő is velem, hol ő szurkál engem, hol én őt. Vajon hova vezet ez?
Volt már valaki ilyen helyzetben?
2012. márc. 31. 10:04
1/7 anonim válasza:
Igen, en kb ket hete vagyok szexpaartnere az egy munkatarsnomnek.
2/7 anonim válasza:
előbb utóbb leszólít, hidd el..:)
vagy te is leszólíthatod valami ürüggyel...
3/7 A kérdező kommentje:
Ez már lassan egy éve tart.De tovább még nem merészkedett a flörtölésnél....első nálatok mennyi idő után alakult ki az ami köztetek van?
2012. márc. 31. 10:20
4/7 A kérdező kommentje:
A flörtölgetéseink során sosincsenek "szexuális célozgatások" egyikünk részéről sem.
2012. márc. 31. 10:22
5/7 anonim válasza:
ahaa, én is flörtölgetek a kolléganőmmel,és igen,azért mert tetszik,nyilvánvalóan ő is hasonlóan érez,különben nem menne bele ... de mi még csak pár hónapja vagyunk így.
6/7 anonim válasza:
Hat nem sok, nezegettuk egymast a folyoson aztan direkt kifigyeltem, h melyik az irodaja majd valami indokkal bementem aztan elezdtunk beszelgetni.
Aztan bufeben is osszefutottunk majd a folyoson, majd vegul szimplan elkertem a teloszamat, h mi lennha meginnank valamit.
Nagyon nem lehetett feltunoskodni, mert van ferje szal... A tobbit mar munkahelyen oldottuk meg.
7/7 anonim válasza:
Semmi jóra nem vezet! Szerinted hány csajnak nyomja ugyanazt, mint neked?:DDD Ha ezek után veled mégis lenne valami, akkor azért tartana ribinek, ha meg nem szopnád le akkor meg azért. Kis naiv vagy te....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!