Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban, akibe nagyon szerelmes vagyok (de Ő még nem tud róla) de nem is ez a lényeg, hanem hogy a legjobb barátnőjével lassan már 2 éve nagyon jó barátok vagyunk, lassan már a legjobb barátomnak érzem(ez ilyen fiú lány barátság)és az utóbbi fél évben vettem észre, hogy már alig várom, hogy találkozzunk, mert olyan jó vele lenni meg nagyon jó érzés mikor csak úgy hülyülünk és Ő hozzámér vagy én hozzá olyan mintha szerelmes lennék belé, de viszont szexuálisan nem tudok rá nézni, nem tudnám megcsókolni vagy szexelni vele,mert úgy meg nem vonz. Szóval nem tudom mi lehet ez, segítsetek!

2012. márc. 31. 10:02
 1/10 anonim ***** válasza:
az érzést, nem tudom, azt viszont igen, hogy a zacskó mindent megold
2012. márc. 31. 10:08
 2/10 anonim ***** válasza:

lehet h érzed, hogy a lánynak annyira nem jossz be ...

de te tutira szerelmes vagy.Úgy vagy szerelmes, hogy még magad sem tutod.

2012. márc. 31. 10:11
 3/10 A kérdező kommentje:
XD nagyon jó csajról van szó (a suliban oda vannak érte) csak én a legjobb barátnőjébe vagyok nagyon szerelmes, lehet ez lehet a baj, ezért nem tudok rá gondolni szexuálisan.
2012. márc. 31. 10:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez egy kapcsolat kezdete!És idővel szerelem is lesz belőle

a másik szerelem halványodik,de a szíved nem akarja elengedni az előzött most azt érzed. Sexuálisan meg azért nem vonzódsz hozzá mert még titkolod az érzéseidet előtte és szerintem ő is titkolja pedig érez már valamit a lány is. :)

2012. márc. 31. 10:15
 5/10 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak: a lány flörtölget velem, szóval biztos nem hagyom őt hidegen.
2012. márc. 31. 10:17
 6/10 anonim ***** válasza:

ragad meg a lányt mond el neki mit érzel ha beszél az érzéseidről,hogy kedveled és idővel ki alakulnak az érzelmek :)

lehet többet nyersz ezzel mint a mostani szerelmeddel.

2012. márc. 31. 10:40
 7/10 A kérdező kommentje:
De nem tudok rá szexuálisan nézni, egyszerűen nem izgat fel. A barátnője meg(akibe szerelmes vagyok) hihetetlenül vonz szexuálisan. De akkor meg miért jó ennyire vele, meg miért annyira jó érzés ha hozzámér vagy én hozzá, ezt nem értem.
2012. márc. 31. 15:41
 8/10 anonim ***** válasza:

egyenlőre hagyd a sex-et

mond el az érzésedet és szép lassan minden ki alakul :)

ha tetszel neki úgyis rád hajt meg simogat meg ijenek

de tudjátok,hogy hányadán álltok mert lehet a titkolózás miatt van ez a,hogy nem indulsz be rá.Tisztáz mindent!

2012. márc. 31. 15:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Ááá de nehéz ez, a hétvégén ezen gondolkoztam és rájöttem, hogy akkor két lányba vagyok szerelmes, akik mellesleg a legjobb barátnők, hát ez sem lesz könnyű menet, mert most nem tudok közülük választani.
2012. ápr. 1. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:

senkit nem bántasz meg semmivel hisz akibe szerelmes vagy az nem is tudja,hogy az vagy belé

a másik lány meg ragaszkodni akkor hozzá!

2012. ápr. 1. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!