Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen általánosítás, hogy a focisták megbízhatatlanok, én viszont pont egy ilyen sráccal ismerkedek . Szerintetek? (21 L)
Ahh nem, most h mondod tenyleg neked van igazad, nem is ertem, h feltetelezhettem ilyet, h a focistak isznak meg noket kefelnek...
(hulyekkel nem allok le vitatkozni, tanacsolm nektek is;])
Focistát ne szeress, úgyis mindig kicselez...
Nekem volt pár focistával dolgom, egyik sem tartozik a kedves emlékeim közé.
istenem.. ugyanolyan emberek vagyunk, mint ti, kisportolt testtel (persze nem mindenki). van aki iszik (az olyan is a pályán) van aki meg komolyan veszi a focit.
az a baj magyarországon sokan csak divatból fociznak, mert ott van CR meg messi és látják, h hogy oda vannak értük a csajok. próbálják utánozni őket, csinálják a cseleket meg midnen de passzolni már nem tudnak. ezért tart itt a magyar foci meg egész magyarország, mert minden másban utánozzuk a külföldieket.
ha van egy kis esze az embernek tudja, hogy kiben lehet megbízni. a helyesírási hibákért (vesszők leginkább) bocs, nincs kedvem msot erre figyelni.
A baratom focista es rahajtott a legjobb baratnomre.nem mondom, hogy minden focista ilyen, de a legtobb nem tud megallni egynel!
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!