Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves srác,14 éves érett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves srác,14 éves érett felfogású lány?

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 17:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
2 hete vok 17 ő; okt.-ban lesz 15
2009. jún. 15. 18:02
 12/21 anonim ***** válasza:

Hát, úgy már azért kicsit más a dolog... :)

Szerintem miért ne? A mai világban már nem lep meg semmi.

2009. jún. 15. 18:12
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
Annyira bírom h ha vmilyen idősebb pasi( legtöbb esetben 20on felül, v akár a kérdező is) ha összejön egy kislánnyal, mint pl jelen esetben ő a 14évessel, oda írja mindig mki h ÉRETT FELFOGÁSÚ.. fogjátok már fel h egy kis 14éves lány még k*rvára nem érett.. :D megjött a menstruációja és már érett nem? :D:D Jabocs, gondolom már nem is szűz.. nem konkrétan róla beszélek, hanem általánosan bármilyen 14éves kislányról.. Mikor még te magad sem vagy érett fiam. :)
2009. jún. 15. 18:17
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem éret felfogású, de éretlen se:) Én ennyi idős voltam mikor összejöttem a barátommal és ő is 17 volt:) Most ő 19 én meg 16, szóval szerintem mehet a dolog:)
2009. jún. 15. 18:31
 15/21 anonim ***** válasza:
Annyit az érett felfogású 14 éves lányról, hogy én is voltam 14, nem is olyan rég, de már kiröhögöm magamat, hogy akkor érettnek gondoltam a viselkedésemet... :D Nem voltam sötét, de az, hogy valaki nem csinál állatságokat, nem feltétlenül egyenlő az érettséggel.
2009. jún. 15. 19:20
 16/21 anonim ***** válasza:
egy probat meger,ok erzik hogy mi is van kettejuk kozt nem mi,es azert vannak 14eves lanyok akik nem olyan kislanyosak mint a tobbi,tanuljatok mar meg hogy kivetelek vannak,nem mindenki egyforma hova is jutna ez a vilag ha mindenki egyforma lenne,szerintem jarjatok aztan majd kesobb meglatjatok hogy mi lesz a kapcsolattal
2009. jún. 15. 19:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy nincsenek kivételek. Én is azon ritka példányok közé tartoztam, akik nem voltak elszállva maguktól, és normálisan viselkedtek, de attól még nem érett valaki, hogy nem hülye.
2009. jún. 15. 20:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 20:03-assal. Én is nyugodt voltam 14 évesen, nem csináltam meg a hülyeségeket, amiket a többiek, de nem tartottam magam ezért érettnek, és most sem tartom úgy, hogy érett lettem volna...
2009. jún. 15. 20:06
 19/21 anonim válasza:
Szerintem működhet
2010. jún. 4. 18:24
 20/21 anonim válasza:

Már elnézést, hogy így beleszólók, de miért ne lehetne egy 14 éves lány, érett felfogású. Szerintem a tinik 50%-a érett, a másik 50% meg csak annak gondolja magát. Na, de a lényeg, hogy... Lehet egy 14 éves lány érett. Miért ne? Nem az fog dönteni ebben a kérdésben-> 'érett-e vagy sem', hogy hány éves. Hanem az, hogy hogyan viselkedik, és hogyan gondolkodik.

/.002./

2010. jún. 19. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!