Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a kulonbseg a szeretet es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a kulonbseg a szeretet es gyulolet kozott? Lehet mindkettot erezni egy ember irant?

Figyelt kérdés
sziasztok!par napja leptem ki egy majdnem 2eves kapcsolatbol.aprosag miatt lett vege.igazi szerelem volt,es szepek voltunk egyutt.mikor bajban mindenben segitettem neki es mellette alltam,de o ezt nem ertekelte elegge.es en is apro dolgokat felfujtam.mindketten hibaztunk.2napja ragalmazzuk egymast,direkt bantjuk a masikat.tegnap egy eleg durva voltam vele,kijelentettem hogy gyulolom es soha tobbe nem akarom latni,valojaban pedig csak ra vagyok hogy vegre lassam es atoleljem.ma en kaptam meg.nagyon rosszul esett.mert van ha 2ember ennyire szerette egymast most bantja a masikat?ti voltatok igy?nem szeretnek serto valaszokat,mert amugy is kivagyok idegileg.
2012. márc. 30. 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez nem szeretet hanem megszokás meg valami hormonális malfunkció. :D

"apróság miatt lett vége" "igazi szerelem volt"... Csak szerintem ellentmondásosak ezek?

Ha szeretsz valakit akkor nem akarsz neki rosszat, nem akarod bántani. Ha gyűlölsz valakit, akkor pedig általában ennek a fordítottja.

2012. márc. 30. 19:17
 2/8 anonim ***** válasza:
"Csak szerintem ellentmondásosak ezek? " . neem nemm... egyértelműen.. a cleverbot 1 perc alatt írna egy jobb és összeszedettebb love story-t ennél
2012. márc. 30. 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:

..akkor kérjetek egymástól bocsánatot!! és tanuld meg csak ´

akkor gyülölj és sértegess valakit ha a hiányát el tudod majd viselni,

miért gyülölted öt tegnap annyira?

2012. márc. 30. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy apró pici határvonal. Ha az egyiket érzed, simán érezheted/érezhetted a másikat is. Ha nem érzel semmit, az közömbösség.
2012. márc. 30. 19:31
 5/8 A kérdező kommentje:

vic--k--a komentjere

valaki nagyon megbantott a csaldjabol,ugy ereztem hogy artatlanul kaptam.mert tudom mennyit megtettem erte mikor bajban volt,ahogy azt is hogy ok hatat forditottak neki.ez egy hosszu es szomoru tortenet.megbantottak,ezert rajta csattant az ostor,mert ugy ereztem o is becsapott.nekem is voltak gondjaim a napokban,egyetlen ember volt akire akkor vagytam,es eldobott.talan ezert.igazsagtalanul bantottak.

2012. márc. 30. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
A párom és mindig is ilyenek voltunk, gyűlöljük és imádjuk egymást. Vannak olyan pillanatok, amikor meg tudnánk ölni egymást, ugyanakkor őt szeretem a világon a legjobban, és más pillanatokban nagyon gyengédek és érzékiek vagyunk. Nálam ilyen a szerelem, csak akkor szerethetek valakit határtalanul, ha gyűlölöm is egyben. Szenvedélyes és veszélyes érzelmek ezek...
2012. márc. 30. 23:33
 7/8 anonim ***** válasza:
akkor béküljetek ki!
2012. márc. 31. 01:33
 8/8 anonim ***** válasza:

A gyűlölet nem beazonosítható érzés. Lehet haragudni,lehet morcosnak lenni de olyan nincs,hogy gyűlölni valakit! Ja! Még megsértődni is szokott az ember! (Nálam például a megcsalás egy olyan dolog,hogy az a férfi,aki félrelép az nem áll meg a tükör előtt!!! Tűnhet dicsekvésnek,de amíg élek odaállok a tükör elé!!!) Figyelni kell egymásra,ennyi a lényeg!

Ffi:/38

2012. dec. 20. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!