Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kulonbseg a szeretet es gyulolet kozott? Lehet mindkettot erezni egy ember irant?
Ez nem szeretet hanem megszokás meg valami hormonális malfunkció. :D
"apróság miatt lett vége" "igazi szerelem volt"... Csak szerintem ellentmondásosak ezek?
Ha szeretsz valakit akkor nem akarsz neki rosszat, nem akarod bántani. Ha gyűlölsz valakit, akkor pedig általában ennek a fordítottja.
..akkor kérjetek egymástól bocsánatot!! és tanuld meg csak ´
akkor gyülölj és sértegess valakit ha a hiányát el tudod majd viselni,
miért gyülölted öt tegnap annyira?
vic--k--a komentjere
valaki nagyon megbantott a csaldjabol,ugy ereztem hogy artatlanul kaptam.mert tudom mennyit megtettem erte mikor bajban volt,ahogy azt is hogy ok hatat forditottak neki.ez egy hosszu es szomoru tortenet.megbantottak,ezert rajta csattant az ostor,mert ugy ereztem o is becsapott.nekem is voltak gondjaim a napokban,egyetlen ember volt akire akkor vagytam,es eldobott.talan ezert.igazsagtalanul bantottak.
A gyűlölet nem beazonosítható érzés. Lehet haragudni,lehet morcosnak lenni de olyan nincs,hogy gyűlölni valakit! Ja! Még megsértődni is szokott az ember! (Nálam például a megcsalás egy olyan dolog,hogy az a férfi,aki félrelép az nem áll meg a tükör előtt!!! Tűnhet dicsekvésnek,de amíg élek odaállok a tükör elé!!!) Figyelni kell egymásra,ennyi a lényeg!
Ffi:/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!