Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm azt mondta: "ez csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm azt mondta: "ez csak megszokás", mármint a kapcsink, de még szeret. Mit jósoltok egy ilyen kapcsinak külön városban? (továbbtanulás miatt)

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 16:47
 1/7 A kérdező kommentje:
és nyáron készülünk a "nagy eseményre". 18ak vagyunk. 19 hónapja együtt.
2009. jún. 15. 16:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha már csak megszokás, akkor nem szeret... vagy legalább is nem szerelmes. Nálam a megszokás rövid úton szakításhoz vezet, ami nehéz, mert ha két ember sokáig együtt van, akkor borzalmas elszakadni tőle, és rájönni hogy egyedül van. Mindenesetre ha szakítotok, akkor ne játszátok sokáig a se veled, se nélküled felállást, mert nagyon idegtépő tud lenni, mondjátok ki hogy vége és bármilyen nehéz is egy darabig ne keressétek egymást. Ha hetek múlva még mindig hiányoztok a másiknak, akkor hajrá.
2009. jún. 15. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha "megszokás" akkor miért van veled???:S

Nekem is volt hasonló kapcsolatom és én voltam a pasimmal megszokásból,hidd el nekem,hogy kurv@ sz@r érzés amikor úgy csókoltam meg,hogy az ég világon semmit sem éreztem iránta...és amikor meg szakítottam vele...meg akarta ölni magát meg stb...de nem foglalkoztam már vele...utálom a mai napig...:S

BESZÉLGESS EL A BNŐDDEL...HIDD EL:MÁR NEM SZERET...ha ilyet mondott neked...csak arra vár,hogy rájöjj,hogy mit akart ezzel mondani...mert talán ő is sajnál téged(ahogy énis írtam...(h a pasimmal csak sajnálatból voltam)

remélem,hogy segítettem...szijja!!!

2009. jún. 15. 17:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok mint a barátnőd. Igen, SZERET! még téged, de nem biztos, hogy szerelmes is. De nem akar szakítani sem mert hiányoznál neki, és mégis csak szeret, mint embert. Próbálkozzatok egy két dologgal, hogy ne legyen megszokás, randizgassatok, nosztalgiázzatok, lepjétek meg egymást ajándékokkal, menjetek el szórakozni stb. Mi is ezt csináljuk most:( Sok sikert. Amúgy egy idő után minden kapcsi megváltozik, megszokottá válik, ezt közöl a barátnőddel.
2009. jún. 15. 17:39
 5/7 A kérdező kommentje:

már beszéltünk róla, szeret engem.

csak egyszer rákérdeztem, h miért van kevesebb szereteti pl, vagy miért nem tud úgy örülni nekem, mint régen, mint mikor meglátott

hát ha külön város, akkor távkapcsi, vagy majd meglátjuk:)

2009. jún. 15. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát, azért másfél év után már nem csodálkozom, h alább hagyott a szerelem, és kezd megszokássá válni a kapcsolat. Az a lényeg, h ne hidegüljetek el egymástól.

Ettől még nem hiszem, h szakítani fog veled, szóval lehettek még sokáig együtt. A baj akkor következhet, ha találkozik vkivel, akibe beleszeret. De ne így legyen.

2009. jún. 15. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:
A megszokás elleni gyógyír a változatosság. A távolság pont jól jöhet. Lehet hiányt előidézni, a vágyat felkorbácsolni. Lehet levelezgetni, uram bocsá' szerelmes levél. Ha jön, várni az állomáson virággal a kézben. Tartalmasan tölteni a hétvégéket. Szóval romantikázni. Semiképpen se próbáld magadhoz láncolni, hivogatni, stb. Te is próbálj ismerkedni, barátkozni. Ha lehet hűséggel. Mindig próbáld az együtt töltött órákat feledhetetlenné tenni. Hidd el, ha ez sem segít, semmi sem.
2009. jún. 15. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!