Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok a pénzes férfiakra mennek ugye? Akkor 40 éves koromra ha megszedem magam lesz esélyem?
Hát nem veszekednek az én szüleim sem az övéi sem pedig nem vagyonosak. Gazdagokat többet láttam veszekedni. Nem azt mondtam h munkanélküli csöves hanem h nem gazdag. És én így boldog vagyok és nem kell annál több mint amit meg tud adni.
Neked a szerelemről fogalmad sincs és nem tudom mit vársz a nőktől ha te így látod a világot.
Magyarázd már el miért csak a gazdag ember lehet jó, boldog?
,,ja és csúnya gyerekeket sem akarok,az meg nagymértékben az lány szépségén múlik"
Főleg a nagyszülők génjét öröklik a gyerekek, hol voltál biológia órán? Simán lehet csúnya gyereketek, hiába néztek ki jól. Csúnya embereknek is lehet gyönyörű gyerekük. Nem egyszer láttam már olyat, hogy anyuka egy bombázó, apuka egy brad pitt a gyerek meg egy elhízott csúnyácska arcú, malac.
A SOTE fogorvosin végeztem,ahol világszínvonalú a genetika oktatás és kutatás. Genetikai vizsgálatok és tanácsadás is folyik ott,és nem egyszer mesélték a tanárok,hogy 10-ből legalább 3-szor nem a férj,vagy az élettárs a vér szerinti apa!!! Lehet,hogy akiket Te láttál annak az apja valójában a gázóraleolvasó,vagy a postás,vagy valami mosógépszerelő tökös csávó.
A gyermek pontosan 50-50 százalékban kapja az apai hímivarsejtből és az anyai petesejtből a genetikai állományát. Ebből,hogy mi jelenik meg fenotípusosan,ténylegesen az a véletlen műve.
Na akkor magyarázd el nagyokos h hogy lett nekem egyenes hajam mint nagyanyámnak mikor anyám is apám is göndör. És bizonyítottan az ő gyerkük vagyok. És am egyéni vonásai is lesznek a gyereknek. Mint nekem pl a szeplő ami meg senkinek nincs a családban.
És mondom bizonyítottan az övék vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!