Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért? Ha ő nem így gondolta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért? Ha ő nem így gondolta, miért tette? Ha meg úgy gondolta, akkor most miért ilyen?

Figyelt kérdés

A történet az, hogy egy fiúval (1 évvel idősebb)közös hobbink van. Eleinte nem vettem észre (mármint úgy) aztán felkeltette az érdeklődésem. Ne értsétek félre, nem az a "szívdöglesztő" meg nem is az a "pózer paraszt" típus, szimplán egy átlagos srác.

És amikor ezt elmondtam egy osztálytársának (akiben megbízok, és a viszonyunk nagyon jó), ő mondta, hogy van esélyem stb. Aztán rá 1-2 nappal megkérdezte a fiút, hogy mi rólam a véleménye. Akkor azt mondta, hogy jófej és egész szép vagyok.

Aztán én kezdeményeztem, ami abból állt, hogy leálltam vele beszélgetni. Aztán ez fokódott. Aztán egy Gála után hazakísért (kötelező sulis program), és ott beszélgettünk. Megöleltem, mert nagyon örültem, hogy hazakísért. Aztán ő durván fél óra alatt 3x. A barátnőmnek elmeséltem, aki megörült, mert szerinte a fiú is szeret. Vártam a következő napot.

De következő nap finoman fogalmazva lesz@rt. És áh, szörnyű érzés volt. Úgy éreztem, hogy koptatott, pedig kivételesen nem is rontottam el semmit (pirosbetűs ünnep!).

Aztán, hogy a helyzetem még hátrányosabb legyen, az exe bevallotta (nem neki, hanem a barátőnmnek), hogy még mindig tetszik neki. Hurrá, hurrá. Aztán a fiúval beszéltem arról, hogy összejönne-e vele újból, és azt mondta, hogy nem; szóval ex-ügy kipipálva.

Egyébként... Elég furcsa dolgokat is mondott. Meg volt olyan, hogy a kezei közé vette az arcom. És amikor mondtam, hogy én mindig mindent elhiszek, és ezért baromi sokan kihasználnak, akkor odajött, és megölelt. És... életem egyik legjobb érzése volt. De úgy tűnik, neki nem jelentett semmit.

Ha nem tetszek neki, akkor miért ölelget? Ha tetszek neki, akkor miért hagyom hidegen? Egysezrűen nem értem.

(Kérlek...ne szóljatok le)

14/F,L

2012. márc. 29. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki, különben nem csinálná. Azt a lesz@rom ügyet meg tudd be annak, hogy kicsit beijedt, talán cikinek találta elsőre. :)
2012. márc. 29. 21:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Ú, bocsi kicsit rászoktam az "aztán"-ra. :D
 3/6 anonim ***** válasza:

Oh honey...

"A barátnőmnek elmeséltem, aki megörült, mert szerinte a fiú is szeret"

Dehogy szeret, nem megy az ilyen gyorsan.

Azért ölelget, mert jó érzés megölelni egy lányt.

Az pedig butaság volt, hogy "én mindig mindent elhiszek, és ezért baromi sokan kihasználnak".

Nem kell mindent kitálalni az elején.

Egy fiú szeret vadászni, az olyan vad aki kijön eléd és lefekszik, hogy lelőhessük...nem igazán jó.

4/6 A kérdező kommentje:
De kb. 2 hónapja napi több órát (eleinte volt az 4-5, később 1-2) beszélünk, és az idő alatt ismertük meg egymást. És ez a sztori 2-3 napja volt.
2012. márc. 29. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
hát de ezt eddig nem írtad :D
2012. márc. 29. 21:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Jó,jó bocsi, csak így is eléggé hosszú lett! :D

Szóval nagyon sokáig beszélgettünk, volt, hogy én indítottam, volt, hogy ő.

Most akkor mit csináljak? Öleljem meg én, hogy lássa, hogy részemről mehet, vagy pedig csináljam azt amit ő velem? :/

2012. márc. 29. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!