Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Új apuka a kislányomnak, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új apuka a kislányomnak, de vajon bírni fogja-e?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

36 éves nő vagyok, és rettentően tanácstalan. 3 éve elváltam, van egy 7 éves kislányom, és fél éve udvarol nekem egy férfi. (31) Tudja, hogy van egy 7 éves kislányom, és szeretik is egymást, tényleg nem tud olyat kérni a gyerek amit ne csinálna meg. Szombaton azt mondta nekem ez a férfi, hogy nagyon szeret engem, mindig is ilyen nőt álmodott magának, a kicsit is imádja, és szeretné ha együtt lennénk egy család.(én is szeretem őt, régóta ő az egyetlen aki mosolyt tudott csalni az arcomra, és akiben megbízom mint férfiben, tőle jobb ember szerintem nincs a Földön) Ez eddig oké, azt látom, hogy amikor találkoznak a kislánnyal akkor nagyon jól megvannak, de nem tudom, hogy hosszútávon hogy működne-e a dolog, hisz\' egy gyerek elé nem állhatok oda minden évszakban új pasival. És bármennyire szeretem is őt, nekem a gyerekem az első, ezért is váltam el, nem akarom azt, hogy rövidtávon legyen csak érdekes az, hogy apuka lett ilyen hirtelen ha értitek mire gondolok. Szerintetek egy nálam 5 évvel fiatalabb pasi el tudna engem viselni hosszútávon egy gyerekkel is?

2009. jún. 15. 08:29
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Csak azt ne mondd neki, hogy ő az új apukád!

Anyósom, amikor a legújabb pasiját odavitte a házhoz, azt mondta a tízéves (!) gyerekének, hogy ő az új apukád. A gyereknek apának kellett hívnia, és egyszer elkottyantotta az édesapjának, hogy kirándulni voltunk apával.....

Szerintem fokozatosan szoktasd hozzá, ne egyik napról a másikra, és a 7 éves kislánynak már nyugodtan el is magyarázhatod, meg fogja érteni a dolgot.

2009. jún. 15. 08:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha a pasi azt mutatja, hogy szeret, es amint olvastam a kislanyodat is nagyon szereti. Akkor miert ne? Volt mar arra pelda, hogy a pasi nalatok toltobb tobb mint 2-3 napot? Ha nem probald ki, hogy hogy reagal ra a kislanyod. Es ha meg bizalmatlan vagy a pasival kapcsolatban, akkor varj meg egy kicsit. Ha tenyleg szeret, akkor meg fogja erteni. Es mindenkeppen toltson el nalatok napokat, hogy szokja a kislanyod, hogy ne erje varatlanul, hogy ott aludt a pasi.
2009. jún. 15. 08:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem,mit értesz azon,hogy Téged eltudna-e viselni hosszútávon?Ha nincs baj a kapcsolatotokkal,akkor miért ne? A korkülönbség nem akadály,vannak férfiak,akik a náluk idősebb nőket szeretik.Mielőtt döntenék a helyedben,megkérdezném a lányomat is.És a barátoddal elbeszélgetnék a gyerekkel kapcsolatos hétköznapi dolgokról is.Az jó,hogy tudnak együtt játszani stb.,de a felmerülő konfliktusokat is jól kell majd kezelni.

Ezeket előre kell átbeszélni.Egyébként lehet jó a házasság

gyerekkel is.Én özvegyen mentem újra férjhez,és a gyerekeim úgy szerették a nevelőapjukat és viszont,mintha édesapa lett volna.

2009. jún. 15. 08:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Dehogy akarom azt mondani, a kislányomnak, hogy ő az új apuja, és azt sem akarom, hogy úgy szólítsa. Bár rá nem kíváncsi az apja, de még akkor sem. Érti, hogy miről van szó, el lett neki magyarázva, ő kérdezett rá magától a dolgokra, hogy most miért van Ő állandóan velünk. Volt már, hogy egy egész hétvégét együtt voltunk hárman, nem is ez a baj, én félek attól, hogy mi lenne 2-3-4 stb..év múlva. A pasi azt mondja, hogy velünk szeretné leélni az életét, de lehet én vagyok a hülye csak folyton ez jár a fejemben, hogy mi lesz később. :-( Pedig imádom őt én is.
2009. jún. 15. 08:51
 5/10 A kérdező kommentje:
11 év házasság után szerintem érthető, hogy miért jár ezen az agyam állandóan. Elég nagyot csalódtam, hogy finoman fejezzem ki magam.
2009. jún. 15. 08:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként minden más stimmel, akkor az az öt év korkülönbség már igazán nem lehet akadály. Nekem úgy tűnik, hogy Te főleg emiatt parázol. Ne költözzetek össze úgymond kitűzött dátummal, hanem fokozatosan kezdjetek el minél többet együtt lenni, aztán majd kiderül, hogy működőképes-e a dolog.
2009. jún. 15. 08:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem lesz, szeressétek egymást nagyon!
2009. jún. 15. 09:17
 8/10 anonim válasza:
Szia. Én is hasonló helyzetben vagyok mint te. Nekem is volt egy 10 évig tartó házasságom és van két gyermekem. Már egy éve eggyütt élek a jelenlegi párommal aki szintén 5 évvel fiatalabb mint én. Nagyon jól megvagyunk és a gyerekek is imádják őt. Az hogy azon töröd a fejed, hogy mi lesz később szerintem normális mert engem is sokat foglalkoztat ez a gondolat, én is félek tőle hogy mi van ha nemjön össze mert azérti igy hogy itt vannak a gyerekek is nem olyan egyszerű egy kapcsolatot lezárni, mert ugye a gyerekek nem értenék hogy miért is. Azt tanácsolom neked hogy inkább éllj a mának és ne sokat gondolkodj azon mi lesz később mert ronthat esetleg a kapcsolatotokon a sok idegeskedés, hanem inkább örülj neki hogy szeret titeket. Sok sikert a kapcsolatotokhoz és remélem hogy sokáig kitart.
2009. jún. 15. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Te figyu, én ugyan még kis pisis vagyok ehhez, soha nem voltam ilyen helyzetben, de kérdezhetnék valamit? Mit vársz ettől a pasitól MÉG? Mi az, amit még meg szeretnél várni? A gyerekkel jól elvan, te szereted, "nála jobb ember nincs a Földön". Akkor? Ugráljon fél lábon? :)

Szerintem (mint kis tapasztalatlan) kockáztatsz, ha tényleg összeköltözöl és egy család lesztek a barátoddal. Lehet, h szétmentek és lehet, h az a gyereket meg fogja viselni. Viszont azzal is kockáztatsz (de még mennyit) ha a kislányodnak nincs apja! Ismerek olyan két olyan családot, ahol 2 kislány + anyuka él és hát... nem mondom, hogy defektesek lettek a gyerekek, de nem az igazi úgy felnőni, hogy semmi férfimodell nincs előttük, hogy nem tudják, hogy kell(ene) egy férfinak viselkedni...

2009. jún. 15. 10:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Oké egyszer csalódtál. Van ilyen. De ami nem öl meg, az erősít. Tehát: szeressétek egymást nagyon. És ha vannak kétejeid (ami természetes), azt beszéld meg a párommal. Ha mindig a jövőn töröd a fejed, akkor soha ne kezdj bele semmibe. Szerintem túlságosan parázol, ami rossz. Éljetek boldogan!
2009. júl. 9. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!