Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új apuka a kislányomnak, de vajon bírni fogja-e?
Sziasztok!
36 éves nő vagyok, és rettentően tanácstalan. 3 éve elváltam, van egy 7 éves kislányom, és fél éve udvarol nekem egy férfi. (31) Tudja, hogy van egy 7 éves kislányom, és szeretik is egymást, tényleg nem tud olyat kérni a gyerek amit ne csinálna meg. Szombaton azt mondta nekem ez a férfi, hogy nagyon szeret engem, mindig is ilyen nőt álmodott magának, a kicsit is imádja, és szeretné ha együtt lennénk egy család.(én is szeretem őt, régóta ő az egyetlen aki mosolyt tudott csalni az arcomra, és akiben megbízom mint férfiben, tőle jobb ember szerintem nincs a Földön) Ez eddig oké, azt látom, hogy amikor találkoznak a kislánnyal akkor nagyon jól megvannak, de nem tudom, hogy hosszútávon hogy működne-e a dolog, hisz\' egy gyerek elé nem állhatok oda minden évszakban új pasival. És bármennyire szeretem is őt, nekem a gyerekem az első, ezért is váltam el, nem akarom azt, hogy rövidtávon legyen csak érdekes az, hogy apuka lett ilyen hirtelen ha értitek mire gondolok. Szerintetek egy nálam 5 évvel fiatalabb pasi el tudna engem viselni hosszútávon egy gyerekkel is?
Csak azt ne mondd neki, hogy ő az új apukád!
Anyósom, amikor a legújabb pasiját odavitte a házhoz, azt mondta a tízéves (!) gyerekének, hogy ő az új apukád. A gyereknek apának kellett hívnia, és egyszer elkottyantotta az édesapjának, hogy kirándulni voltunk apával.....
Szerintem fokozatosan szoktasd hozzá, ne egyik napról a másikra, és a 7 éves kislánynak már nyugodtan el is magyarázhatod, meg fogja érteni a dolgot.
Nem értem,mit értesz azon,hogy Téged eltudna-e viselni hosszútávon?Ha nincs baj a kapcsolatotokkal,akkor miért ne? A korkülönbség nem akadály,vannak férfiak,akik a náluk idősebb nőket szeretik.Mielőtt döntenék a helyedben,megkérdezném a lányomat is.És a barátoddal elbeszélgetnék a gyerekkel kapcsolatos hétköznapi dolgokról is.Az jó,hogy tudnak együtt játszani stb.,de a felmerülő konfliktusokat is jól kell majd kezelni.
Ezeket előre kell átbeszélni.Egyébként lehet jó a házasság
gyerekkel is.Én özvegyen mentem újra férjhez,és a gyerekeim úgy szerették a nevelőapjukat és viszont,mintha édesapa lett volna.
Te figyu, én ugyan még kis pisis vagyok ehhez, soha nem voltam ilyen helyzetben, de kérdezhetnék valamit? Mit vársz ettől a pasitól MÉG? Mi az, amit még meg szeretnél várni? A gyerekkel jól elvan, te szereted, "nála jobb ember nincs a Földön". Akkor? Ugráljon fél lábon? :)
Szerintem (mint kis tapasztalatlan) kockáztatsz, ha tényleg összeköltözöl és egy család lesztek a barátoddal. Lehet, h szétmentek és lehet, h az a gyereket meg fogja viselni. Viszont azzal is kockáztatsz (de még mennyit) ha a kislányodnak nincs apja! Ismerek olyan két olyan családot, ahol 2 kislány + anyuka él és hát... nem mondom, hogy defektesek lettek a gyerekek, de nem az igazi úgy felnőni, hogy semmi férfimodell nincs előttük, hogy nem tudják, hogy kell(ene) egy férfinak viselkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!