Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működik nők között a "stipistopi ez a pasi az enyém" mindenféle visszaigazolás nélkül?
A baratnom, aki mindig irigy volt ram, teljesen odavolt az egyetemen egy pasiert, de a fiunak abszolut nem volt az esete ( valoban eg es fold, a lanynak eselye sem lett volna) es nm is volt koztuk soha semmi.
Ra fel evre ez a fiu el kezdett nekem udvarolni nagyon kitartoan es nem utasitottam vissza a kozeledeset..
Azota megromlott a kapcsolatom a lannyal, feltehetoleg emiatt, szerintetek jogosan?? 5 eve vagyunk egyutt, nyaron lesz az eskuvo.
Nem ertem, ez hogyan kapcsolodik a temahoz, de a baratnoim expasijai tabuk szamomra, nem tudok ferfikent rajuk nezni..
De ha a lanynak eselye sincs, miert kellene visszautasitanom az egyetem egyetlen jo pasijat? Az osszes lany odavolt erte, akkor tabu ha koztuk van a baratnom? Mi van ha nekem is tetszett? Csak eppen o mondta ki elobb? Ez a stipistopi?:) Eleg gyerekes gondolkodasra utal..
Es csak, hogy tisztazzam: sosem nyomultam egy ferfira sem. Mint irtam kitartoan udvarolt nekem az eset utan fel evvel..es azert nem lett volna eselye, mert nem volt a fiu esete. Rad meg egy lany sem volt feltekeny?:) igazan szerencses vagy!
Igen, működik!
Szerintem ez eléggé nagy bunkóság volt a részedről! Mondjuk így, hogy már az esküvőt tervezitek, azt mutatja, hogy ti tényleg igazán összeilletek, de amikor még összejöttetek, akkor ezt nem lehetett tudni.
Na lányok ki stipistopizik le? :D
Itt vagyok másfél hónapja egyedülálló jóképű pasiként.
a férfiak között is működik.az én haveri körömben(mert a baráti kör kifejezés azért túlzás)a két önjelölt alfahím mintegy paktumként megegyezett melyik csaj kinek a "háremébe"tartozik éshogy azoknál(fontos a többesszám)csak ő próbálkozhat.Én vitattam eme paktum és az alfahími rangjuk legitimációját és magasról k@kiltam a stipistopizásaikra.Persze én lettem a társaságban a szemét mintazt a nyallerhuhogó többi töltelékemberke is hangoztatta....Azóta sem tudom miért kell nekem másokhoz igazodnom.tetszik neki?akkor már nekem nem is tetszhet?ha végre találok egy csajt akinek épp nincs senkije még a férfiaktól is sorban engedélyt kéne kérnem hogy:ugye neked nem az eseted?ugye nem sértelek meg téged azzal ha elhívom xy-t randizni?
abszurd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!