Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az gáz, ha egy lány kezdeménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha egy lány kezdeményez a fiúnál?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva én nagyon ellene vagyok, de az a tapasztalatom, hogy manapság ezt a fiúk már elvárják (többsége). Mit tegyek? (kort is írjatok légyszi)
2012. márc. 27. 21:23
1 2
 11/14 anonim válasza:

Igen, mivel manapság annyira gorombák lettek alányok, tisztelet a kivételnek, hogy mi fiú félünk lépni is, mert ha akar valamit egy lány majd lép úgyis.

Én má rbelefáradtam, hogy mindig megaláznak a lányok csak, mert nem vagyok egy magas, nagyon jóképű fickó csak egy átlagos fiú.

22/F

2012. márc. 27. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:

"Én má rbelefáradtam, hogy mindig megaláznak a lányok csak, mert nem vagyok egy magas, nagyon jóképű fickó csak egy átlagos fiú. "

Sajnálom, hogy rossz tapasztalatod van lányok terén, remélem megtalálod azt a lányt, aki megbecsül.

2012. márc. 27. 22:06
 13/14 anonim ***** válasza:

engem állandóan néznek a lányok buszon is suliba is (nem nézek ki rosszul valszeg azért). de én nem igen mentem oda egyhez sem, álom lenne ha egy átlagos lány odajönne hozzám...

f18

2012. márc. 27. 22:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem gáz! Egyenjogúság van, ugyanúgy kezdeményezhettek ti is.
2012. márc. 28. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!