Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsatántók a párotóknak? Ha szex cahtalt volna más nővel vagg, mert én úgy érzem végleg el veszitetem öt
"Megbocsátanátok a párotoknak, ha szexchat-elt volna más nővel? (A 'vagg' nem tudom, mit jelent.) Mert én úgy érzem, végleg elveszítettem őt."
Amúgy elsőnek igen, de másodszorra, vagy ha élőben is megcsal, biztosan nem.
én biztos megbocsatátónék a páróómnak ha cahtolknal
tuti nem direkt scnilálta csak édreklelte őt
Ilyen egy Isten barmát..... Ne bocsáss meg a párodnak, jobban jár, ha elhagy egy ilyet mint te.
Sok ember, aki nem tud, vagy nem akar a nyelvtani tanulmányaiba energiát fektetni és baromira nem tud helyesen írni, megtanulja a diszgráfia kifejezést és ezzel érvel.
De ostoba jószág, azt nem tudod, hogy az CSAK kézzel írásnál jelentkező dolog, egyszerűen hülye vagy, nem diszgráfiás.
"A diszgráfia a tanulási zavarok egy formája. Gyakran társul a diszlexiával. Tünetei megnyilvánulnak az íráskészség gyengeségében, valamint helyesírási hibákban."
Forrás:
A diszgráfia (és vele együtt általában a diszlexia) nem csak kézzel való írásnál jelentkezik,gépelésnél is.
Persze,ha valaki egy adott betegségben szenved,az attól még nem mentség a bunkó megnyilvánulásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!