Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bisexeknél, melegeknél csak akkor van esélyem, ha delta izmaim vannak és rohadt helyes vagyok?
Figyelt kérdés
ne értsétek félre nem vagyok sem csúnya, sem kövér...inkább átlagos, vékony.2012. márc. 26. 15:39
11/13 anonim válasza:
de előző szerintem a kérdező nem párt keres magának hanem szexpartnert...
am mindenkinek más milyen alkat jön be...pl nekem ha túl izmos az nagyon nem tetszik
18/f
12/13 anonim válasza:
Hát az én meglátásom az, hogy álomvilágban élnek az ismerkedők. Ha mondjuk vki 6-os, akkor minimum 7-est keres. A 7esnek meg 8-as kell és így tovább. Nekem legalábbis ez jött le. Lehet az önértékelésem rossz, de én pl nem érzem úgy, hogy szar pasi lennék. Azt se mondom, hogy jó. Viszont azt gondolom a lényeg inkább az, hogy milyen vagyok. Én pl nem vok híve a fűvel fával sexeljünk hozzáállásnak. Ahogy annak se, hogy az emberek nem őszinték. Ha nem ok vmi mondjuk el. Kb 1,5 éve keresek egy megbízható srácot, de vhogy azt látom, hogy mindenki 1-2 alkalom után az újra vágyik, ami részben érthető, de vhogy mégse pálya nekem. A lényeg, hogy nekem az átlagos vékony srácok tök bejönnek. Szóval nem csak a kigyúrtak játszanak:) Ja és amúgy a másik tapasztalat, hogy akik igazán jól néznek ki, azokból vhogy kihal az emberség. Legalábbis sok adatlapon látok olyan flegma stílust, amivel már elveszik a kedvem attól, hogy ismerkedjek. :(
13/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jó pasi, aki flegma, csak ilyen alkat. Amúgy teljesen igazad van, azok a pasik, akik ezt írják elég tahók. Na azok aztán tényleg nem találnak senkit, csak ideig óráig.
Én is sokat kerestem a párom és mindjárt 2 éve lesz, hogy találkoztunk. Kitartás! :)
22 meleg F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!