Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok vkivel beszélget facebook-on, érdekel, hogy ki az? Vagy egyáltalán nem?
Engem nem szokott érdekelni, mivel tudom, hogy a facebookon max az edzőtársainak ír időpontváltozásokról meg hasonlókról. De ezt is magától mondta, nem turkáltam bele, csak mondta, hogy "majd megbeszélem xyal facebookon, hogy tegyük át az edzést" stb. Nem nagyon szeret neten beszélgetni senkivel, velem se, ő élőben keresi a barátait és engem, szóval nem mondhatnám, hogy annyira érdekelne, vagy aggódnék ezen.
20L
En is letoroltem a facebookom, mert a parom irto feltekeny volt, na meg nekem sem tetszett neha h miket lajkolgatott..foleg ha lanyok keei.
Neha viszont, szerintem szerencses esetben, ha van akkora bizalom es szeretet egy kapcsolatban akkor nem okoz problemat s barki barkinek ir, nem figyelemre melto.
Mi amiota leotorltuk, vege lett a veszekedeseknek. addig napi szinten voltak, foleg neki feltekenyseg miatt, mert vki likeolgatta a kepem.
Uh...kapcsolattol fugg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!