Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van az? Hogy szeretem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az? Hogy szeretem a bnőm de ha tépek majdhogynem le se szarom mikor meg semmi akkor szeretem?

Figyelt kérdés
nemértem..
2012. márc. 26. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. márc. 26. 13:08
 12/14 A kérdező kommentje:
26
2012. márc. 26. 13:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Vigyázz magadra, mert aki aktívan füvezik, az sajnos tényleg úgy él, hogy elmennek fölötte a napok. két ilyen ismerősöm is van, egyik sem vitte semmire. Jó az adott pillanat, amikor elszállsz,de közben nem éled meg az élet apró örömeit, amiket pontosan tudatmódosítás nélkül lehet csak megélni. Itt nem arról van szó, hogy nem szereted a barátnődet, hanem olyankor nem érdekel semmi. A szeretethez tiszta, józan mély érzelem kell és a fű pont nem arról szól, hogy önzetlenek legyünk, hanem arról, hogy magunkba szállunk, bezárulunk mint valami búvár és csak lubickolunk a nagy súlytalan térben. Én a helyedben a füvet megtartanám alkalmakra, szórakozásra, hidd el, nagyobb élményt tud úgy adni. Bár én már kinőttem belőle, de anno, amikor bulikkor, alkalmakkor beszívtam, hatalmas élmény volt, hatalmas emlékekkel és víziókkal. Ha napi szinten szívsz, egy idő után olyan sablonossá válik a dolog, úgymond megszokássá. Megszokod az érzést és csak azt érzed, hogy kell, de nem tudod miért. Én régen csak néha napján füveztem, akkor is társaságban és az ilyenekről nagy sztorijaim vannak :DDDDDDD
2012. márc. 26. 13:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is sokáig szívtam, ugyan nekem a munkámban ez nem volt gond, abszolút vittem valamire, de a párkapcsolatom nekem is ráment. Hidd el, nem jó folyton szívni. A végén már én is azt nyomtam, hogy inkább a spangliba menekültem, és elfordultam tőle. Mostmeg zenvedek mint a kutya.
2012. márc. 26. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!