Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DonKartács kérdése:
Létezik fiú lány között barátság?
Figyelt kérdés
Adott agy fiú és egy hölgyike. A fiú ugye azért ismerkedik a hölggyel mert megtetszik neki. Bezsélgetnek és egyre jobban beleszeret! A hölgynek van párja de a bezsélgetések megmaradnak és egy alkalommal elhíják a hölgyet sétára de nem mond semmit.(jogos !) Másik randevúra hívás a párjával szakítás után történt de itt sem felelt a hölgy! Mostanra maradt a bezsélgetések és a fiú nem tudja mi is van közöttük ill. mit csináljon ?!2012. márc. 25. 22:31
11/14 anonim válasza:
Itasd le vidd el valami full romantikus helyre, udvarolj neki, dícsérd a külsejét, az egyéniségét, érj időnként hozzá ... hátha fellobban a tűz a szemében. Észre fogod venni. Ha ez sem segít, akkor vagy tényleg semmi remény, vagy még fiatal vagy és tapasztalatlan.
12/14 anonim válasza:
Megjegyzem nekem ez mindig bejött. ja: nemárt magadon is változtatnod egy kicsit: egy szép ing és némi parfüm sokat dobhat. Nekem eddig egy nő sem mondott nemet, akinél a leírt receptet használtam. Előző voltam.
13/14 anonim válasza:
Fiú és lány között igen, férfi és nő között nem:)
14/14 anonim válasza:
szerintem sem lehet. sokszor a pasi szeret bele a csajba, és barátkozik vele, mert tetszik neki a leányzó. a leányzónak meg jól jön, hogy valakire számíthat lelkileg. Sezrintem egy nő nem talál meg egy férfit a problémáival, és a lelki bajaival, ha férfiként tekint rá... Vagyis nem barátkozik szerelemből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!