Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoval en ugy vagyok ha van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoval en ugy vagyok ha van egy pasim nem eleg az es kell meg egy . Es 1-2-3 pasit tartok egyszeribol. Mindegyikbe kapok valami jot es sajnalom oket kidobni . Mit tegyeK?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 13:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
2 oltári nagy pofon kellene Neked valamelyiktől kisasszony. Ez bizony kurv@lkodás amit csinálsz. De szerintem fiatal vagy még.
2009. jún. 14. 13:57
 12/22 A kérdező kommentje:
bocs nem vagyok kurv@ me meg szuz kurv@rol nem hallotam es 17 vagyok..
2009. jún. 14. 13:59
 13/22 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, hogy a fenébe nem elég egy pasi neked. Nekem sokszor az az egy is sok :D de komolyan. Annyira leköt, hogy megismerjem minden gondolatát, szeressem, foglalkozzak vele és elég időt töltsek vele, hogy másra nincs is időm, bár ezt bánom a legkevésbé.

Szerintem te egyik pasidat sem szereted igazán, maximum jó, hogy egyik megkapod azt, ami a másiknak hiánya. De abba a hitbe ne nyugtasd magad, hogy ez a helyzet jó. A pad alá is kerülhetsz, ha kiderül. Meg aztán hosszú távon nem biztos, hogy ez így jól fog működni. Bár te tudod. Én a helyedben keresnék egyet, akiben minden megvan és akivel lehet komoly kapcsolatom.

2009. jún. 14. 14:00
 14/22 A kérdező kommentje:
bocs nem vagyok kurv@ mert meg szuz kurv@rol nem hallotam.. amugy 17 vagyok
2009. jún. 14. 14:00
 15/22 anonim ***** válasza:

13:49 es de ebből lesz majd az hogy ja lefekudtem 30-40 pasival jobb ha most kurv@zunk mintha tényleg ebből a lelki törésből kéne fölállnod.A fiúk meg elhasználtnak fognak tekinteni. Sajnos ma a legtöbb fiatal nő ilyen nincs annyi ujja hogy megszámolja hány csávóval volt együtt (tapasztalat). A férfiak meg ezt ki is használják.......

28/F

2009. jún. 14. 14:02
 16/22 anonim válasza:
Hogy ribanc vagy-e???Hát mások biztos azt gondolják!!!Mert még ha úgy is van,ki hinné el hogy egyikkel se fekszel le???Aki így viselkedik,lemosni már nem fogja tudni magáról!Meg kéne gondolnod,mit akarsz!Mert ha így folytatod,később senkinek se kellesz majd!És ugye ezt te sem szeretnéd???Én legalábbis nem szeretem a magányt!
2009. jún. 14. 14:06
 17/22 A kérdező kommentje:
en sem szertem a maganyt:( de nem tom h h valasszam ki az igazit vagyis sokszor ugy erzem h nekem komoj kapcsoltak kell es mikor elmegyek egy buliba ahol megis,merek egy ijan pasit akihez tobbminden kot osszejovok azzal es az azelottit pedig nem tom mincs dxivem kidobni:((
2009. jún. 14. 14:14
 18/22 anonim ***** válasza:
ilyen hozzáállással az életbe sose lesz egy épkézláb kapcsolatot.Most kell helyretenni a dolgokat,mert később nehéz lesz elhitetni az emberekkel,hogy érsz is valamit.
2009. jún. 14. 14:16
 19/22 anonim ***** válasza:

Igen, pontosan, jól tudod.

S z ű z k u r v a vagy, aranyom.

De nagyon nagy.. Egy jó nagy pofon kéne neked, ami szépen helyrerak.

Szakíts most az összessel - nem tudom 4, 5 vagy 6 van most- és keres 1-et (EGY) és próbálj meg azzal ezek után boldog lenni.

2009. jún. 14. 14:18
 20/22 A kérdező kommentje:
mindenkinek kosz a tanacsot..nagyon elgondolkoztat..s mar megtettem szerintem az elos lepest a valtozas utjan ...egy pasim maradt jou a mostani 2 bol...szoval kosz
2009. jún. 14. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!