Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit érezhet irántam?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki elsőtől fogva tettszett. Egy időre elmúlt bennem ez az érzés, amíg egyszer rámírt. Attól a naptól kezdve minden nap beszélünk! Nagyon megszerettem:) Mikor még havazott, megakartak fürdetni. Ha más fiú akart megfürdetni,azt mondta: ő az enyém. Megfürdetett, de én meg magammal rántottam, úgyh csak ültünk ketten ahóban. Ha más ellökött, ő segített felálni:) órán folyton levelezünk, a tanár pedig mindig mérges:D és ha belenézek a kék szemeibe, én elolvadok:$ elmondhatm neki a problémáimat, és olyan mintha egyedül ő értene meg!:) ő ugyanígy elmondja a problémáit, de csak nekem:) de nemtudom h most csak barátként tekint-e rám:S vagy lehet h csak a nyarat várja? Mert 8-adikosak vagyunk, lehet h azért nem aka még megkérdezni h járunk-e mert ő sem akarja h az osztálytársaink piszkáljanak minket:S mit tegyek?2012. márc. 25. 16:25
11/25 A kérdező kommentje:
hát nemtudom h oldhatnám meg:S eszembe jutott h egyszer elhívom magunkhoz h beszélgessünk, de nem mertem megtenni:S ha meg ő csak barátként gondolna rám, akkor eléggé rosszul esne és zavarban érezném magam:S
2012. márc. 25. 16:50
12/25 anonim válasza:
tudsz olyanról hogy neki tetszik valaki az iskolábol?
13/25 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudok róla:) és biztosan nem hülyítene, mert nem olyan srác:)
2012. márc. 25. 16:57
14/25 anonim válasza:
akkor csináld amit mondtam hogy feszítsd a húrt de ameddig tudod:)
15/25 A kérdező kommentje:
Az bejön a fiúknak, ha egy lány játékos, pimasz?:)
2012. márc. 25. 17:03
16/25 anonim válasza:
nem értem mire gondolsz,mintflegma?
17/25 A kérdező kommentje:
Nem:D ilyenre pl. hogy elveszem a tolltartóját, kéri, de énmeg azt kérdezem h mit adsz cserébe?;) ilyenre gondoltam:D
2012. márc. 25. 17:06
18/25 anonim válasza:
hát nekem bejönne az tuti,próbáldki,meghogy pöcökteted a fülét,de ezek inkább ilyen barátságos jelzések..
19/25 A kérdező kommentje:
Ja, a fülpöckölés?:D nemtudom, baráti jelzéseket nem akarok adni:S ilyet szoktam még h fenékbe rúgom, persze nem úgy mint a vadbarmok:D vagy hogy amikor mellettem áll, akkor fogom a vállát, meg ilyenek:)
2012. márc. 25. 17:09
20/25 anonim válasza:
jó!ezek ilyen ragaszkodós jelzések.mondjuk túrj bele a hajába persze ha csak zselézi:)ha rossz kedve van ezeket felejtsd el és vidítsd fel valamivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!