Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megjelennék a képernyőn többen érdeklődnének irántam?
Figyelt kérdés
Ha egy csatornán megjelennék mint műsorvezető vagy sorozatszereplő akkor több ember érdeklődne irántam? Az ilyen emberek honnan szűrik ki, hogy kik azok akiket tényleg érdekelnek és kik csak a hírnév miatt vannak vele? Tök nehéz lehet... :/2012. márc. 24. 22:02
1/4 anonim válasza:
több 100 rajongód lenne abban a percben...sajnos ez ilyen.
engem például senki sem ismer, senki sem tudja milyen vagyok, sőt sokan alig tudják hogy létezem. de azért 22évesen már illene kibújnom a tijásból :D
3/4 anonim válasza:
tapasztalatból mondom, hogy igen, de nem feltétlenül előnyös ez
4/4 anonim válasza:
én inkább zenészként szeretnék híres lenni, azzal dughatnék, akivel akaraok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!