Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek tényleg ekkora nagy baj, ha egy lány szereti a focit és egyéb hasonló sportot?
Figyelt kérdés
az eddigi fiú ismerőseim mind lementek hídba, amikor megtudták, hogy milyen foci fan vagyok. ez most miért ekkora baj? oké, 17 vagyok, nem szeretek táncolni meg p*csáskodni mint a korombeli lányok de na :D..2012. márc. 24. 21:37
11/13 A kérdező kommentje:
Örülök neki:d am nem, nem köpködök, és nem fújom az orrom a pálzára, és nõies vagyok:)
2012. márc. 25. 20:52
12/13 Bindi10 válasza:
Ez tiszta hülyeség. Én örülnék, ha lenne egy olyan csaj az osztályban, aki szereti a focit
13/13 anonim válasza:
A pasik szeretik a csajos csajokat és meghagyják nekik a pasis dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!