Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan aki együtt van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki együtt van a párjával de nem is szeret vele csókolózni?

Figyelt kérdés
Évek óta együtt vagyok a párommal (ő férfi, én nő), de rájöttem, hogy nem is szeretek vele csókolózni, nem szeretem a szája ízét, sem a technikát ahogy csinálja,a hogyan csókol. Ettől lehetünk még sokáig boldogok? Amúgy szeretem, de csókolózni nem szeretek vele. Van más is így? Lehet, hogy ha nincs jó csók, akkor nem is illünk össze igazából?
2012. márc. 24. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Jézus....

Ha nem tetszik kérd meg mosson többet fogat, vagy rágjon el egy rágót előtte. Kérd meg a technikát finomítsa vagy változtassa meg. Ha szereted, hogy is jut olyan eszedbe,hogy azért mert nem a legjobban csókol nem illetek össze?

2012. márc. 24. 16:18
 2/5 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, mert elbizonytalanodtam.... ezért kérdeztem itt. de köszi a választ :) szoktam neki mondani, hogy ne 10 másodpercig mosson fogat ha lehet (mert ezt csinálja), de azt mondja, ez így jó, mert így nem jön le a fogzománc! :D Hát most erre mit mondjak...?? Most ezt hogy lehet megmondani egy olyannak akivel több éve együtt élek és most jöttem rá: nekem hiányzik, hogy nem is csókolózunk, de tudom, azért nem, mert nekem nem ízlik a dolog. ehh...
2012. márc. 24. 16:25
 3/5 A kérdező kommentje:
ha nem szeretünk együtt csókolózni, lehet, hogy nem is illünk össze szexuálisan nem?
2012. márc. 24. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, nagy a valószínűsége hogy nem!
2012. márc. 24. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a volt fiúmmal 1 hónapja szakítottunk 2 évig voltunk együtt és mikor még nem nagyon voltunk együtt akkor először persze a szájrapuszi jött de nekem már az sem tetszett annyira mert túl nyálas volt, meg stb. De a fogai mindig hófehérek voltak, na jó egy kicsit nyuszi fogai voltak de nekem bejött. De ettöl függetlenül nem nagyon volt utána csók se se szájrapuszi nagyon. De nem mondtam meg neki, inkább mikor a nagy alkalmakkor megtörtént 1-2 hetente lenyeltem, hogy végülis a pasim majd belejön, késöbb. De nem... és maradt ez a ritkán csók dolog de attól még nagyon szerettem és ugyanolyan jól elvoltunk, 2 évig mint az aki naponta 10xszer csókolják meg egymást. Úgyhogy szerintem ettől függetlenül még lehettek együtt boldogok. :D
2012. ápr. 2. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!