Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a jó ebben, ha kutakodsz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó ebben, ha kutakodsz?

Figyelt kérdés
Mi a jó abban, ha tudod a párod felhasználónevét és jelszavát? Én tudom, mégse kutakodok a dolgai között. Nem értem mások miért teszik ezt meg. Ha bízol a párodban, nem kell kutakodni, ugye? Ha kutakodsz az azt jelenti, h már nem bízol benne. Akkor miért vagytok együtt még?
2012. márc. 24. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
neked ez most miért fontos?
2012. márc. 24. 12:29
 2/12 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi vagyok, h az emberek miért ennyire bizalmatlanok azok iránt, akit állítólag szeretnek.
2012. márc. 24. 12:31
 3/12 anonim ***** válasza:
ez a kérdés bennem is sokszor felmerül :)
2012. márc. 24. 12:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a saját kapcsolatoddal foglalkozz! ha nem kutakodtok egymás után, ne azon rágódj, mások mit miért csinálnak rosszul!
2012. márc. 24. 12:34
 5/12 A kérdező kommentje:
nekem is eszembe jut, hogy hm, tudom a jelszavát, felhasználónevét, de mindig leállítom magam, hogy nem, bízok benne, nem kell kutakodnom utána. amit meg akar osztani velem, azt elmondja, a többi magánügy, most nem értem mi a jó abban, h kutakodsz, találsz vmi olyat, ami szerinted neked nem jó, és egyből el kezdesz parázni, hogy a barátod/barátnőd biztos nem szeret, meg biztos megcsal, stb. De ha ezt elkezded, már régen rossz a kapcsolatotok, mert nem beszélitek meg a dolgokat, hogy mi bánt titeket.
2012. márc. 24. 12:34
 6/12 anonim ***** válasza:
én nem kutakodok.. majd ha kiderül vmi, vagy úgy érzi h már nem kellek neki, úgyis megérzem.. viszont az exemnél úgymond "megérte" kutakodni, volt mit talalnom.. amikor meg kérdőre vontam, h de nem gondolt arra h van barátnője? a válasza az volt, h de, de akkor, amikor már beirta.. (masik csajnak kommentar)
2012. márc. 24. 12:36
 7/12 anonim ***** válasza:
ja, flortolos.. :SSSSS
2012. márc. 24. 12:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Az csak meggyőződés, nem több, és egy ilyen után a bizalom felmegy 1000%-ra. Ami attól sokkal jobb. Ez, hogy ha olyannal látnád a párod véletlen nevetgélni, vagy csipkelődni, neked is fel jönne.
2012. márc. 24. 12:37
 9/12 anonim ***** válasza:
hat nekem nem ment fel tole :S sőt.. bár nem kértem el a jelszavát, hanem megnéztem h kik az ismerosei, ramentem az egyikre, es ott talaltam.
2012. márc. 24. 12:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, az én páromnak nincs is pin kód beállítva a telóján, az e-mailjét meg tudom. Igazából az egész nem lényeg, mert aki akkora hülye, h "bizonyítékot" hagy a telefonján v a levelezőjében, az pont leszarja h megtalálod-e. Az én párom nem hülye, amellett 10000000%-ban megbízom benne. Ha csinálna valamit úgyis elmondaná, nem tudná magában tartani :) De h válaszoljak általánosságban: kíváncsiság inkább mint bizalmatlanság. Emiatt lettünk kiűzetve a paradicsomból is, nemde?
2012. márc. 24. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!