Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én miért nem vagyok bújós lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért nem vagyok bújós lány?

Figyelt kérdés

AZ a helyzet hogy nálunk a kapcsolatunkban az a probléma hogy én nem bújok éjszaka mikor egy ágyban vagyunk..

Ezt úgy értem hogy mikor még fent vagyunk akkor oké odadőlök a mellkasára .de mikor már fáradt vagyok alszok akkor elfordulok...és éjszaka közepén amikor a pasim odajön és simogat vagy esetleg benyúl a bugyimba akkor zavar és a kezét arrébb rakom.. szinte alig fordulok felé mikor alszunk.Nappal persze csókolgatom ölelgetem de éjszaka semmi..Egyszerűen idegesít mikor hozzámér miközben alszom mert utána felébredek.ÉS sajnos ez szüli nálunk a problémát..Olyan bénának érzem magamat,hogy miért nem vagyok olyan mint a többi csaj.Más kapcsolatban meg pont fordítva van, a csaj bújik éjszaka és a pasit karolgatja.És néha úgy érzem hogy ő szeretne egy ilyen bújós csajt!!:((( már mondtam neki hogy éjszaka ne érjem már hozzám :DDD mert zavar ..de hmm ez olyan nem normális. Miért vagyok Ilyen? Mit csináljak?Kapcsolatunk amúgy rendben van,a sex terén is.....

2009. jún. 13. 14:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele,mint te! Nappal és este is,.lefekvés előtt bújós vagyok, este is szex, de utána én is elfordulok, mert úgy szoktam aludni. Csak én nem értem, miért kell hajnalban, vagy éjszaka fogdosni..azt hiszem, az én barátom egyszer csinált ilyet, és nagyon mérges voltam..ha már fáradt vagyok és alszok, akkor a legkevésbé vágyok arra,hogy a bugyimba nyúlkáljon. Nyúljon be napközben vagy este,mikor szexelünk, de ne mikor alszok. Mondd meg neki, hogy hagyjon békén este. Ha nem érti meg, akkor elég fura egy srác..vagy egyszer csináld meg vele azt, hogy mikor nagyon borzasztóan fáradt ő, és minden vágya,hogy aludjon, piszkáld! Add vissza neki, mikor nagyon nincs kedve semmihez! És ha azt mondja,hogy ő most fáradt és nem akar semmit, mondd meg neki, hogy ezt érzed te is, mikor ő nyulkál. Hátha akkor megérti, és hagy aludni!
2009. jún. 13. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Utolsónak: megértelek - de a fiúk többsége MINDIG vágyik erre! Olyan fáradt egyszerűen nem lehet, hogy ne örülne egy kis kényeztetésnek! Legfeljebb nem áll fel neki... úgyhogy simogasd csak nyugodtan: örülni fog neki.

És beszéld meg vele, hogy a TE kedvedért ne nyúlkáljon éjjel.

2009. jún. 13. 16:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, hogy egyszerűen nem tudok rendesen aludni, ha a párom hozzámbújik (felhevülök, idegesít, kell a levegő), vagy át kell ölelnem, és utána beszorítja a karomat, és nem tudok elfordulni tőle!

Ennek persze mindig az lett az eredménye, hogy miután hazamentem, durmoltam otthon 3-4 órát...

Ezt sokáig nem fogod tudni csinálni, ha nem alszol... én már odajutottam, hogy amint lehetett, elhúzódtam az ágy szélére, ő meg folyamatosan megsértődött. (Az nem tűnt fel neki, hogy nappal szinte rajta lógtam mindig? áhh)

Meg kell beszélni vele, nem lehet csak az, ami neki jó, neked nem.

2009. jún. 13. 17:05
 14/14 anonim ***** válasza:
16:07- tanúsíthatom. A párom sokszor mondja, hogy fáradt, inkább menjünk aludni, hosszú volt a nap, álmos... ilyenek, és már pizsamástul fekszik az ágyban, másik szobában (nálunk, szüleim miatt, csak így lehet megoldani), én meg bemegyek hozzá elköszönni, és sosincs az, hogy kap egy csókot, és megyünk aludni... :D Akkor mindig van egy kis kényeztetés, ha nem is annyira látványos, mint mondjuk amit egy eldugott sátorban megtehetsz... :) De elutasítást sose kapok, akármennyire is fáradt. :)
2009. jún. 13. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!