Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adsz ötletet, hogy hozzam helyre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adsz ötletet, hogy hozzam helyre?

Figyelt kérdés
Életem egy legfontosabb eseményére készülök és ötleteket várok. Nagyon megbántottam a viselkedésemmel hosszú idők során a barátnőmet, szakított velem és én ezt nem tudom elviselni. Még mindig szeretem, de nem vagyok az az érzelgős fajta. Esélyt kértem nagyon nehezen, hogy helyrehozzam és kaptam. Szeretnék tőletek ötleteket kérni, mit lehet ilyenkor tenni? Hol kezdjem, hogy folytassam (ezen az egy találkozón belül)? Vacsora? Sok virág? Segít egyáltalán ez? Nagyon bensőségesek az érzéseim iránta és szeretném, hogy újból szeressen legalább annyira, mint előtte.
2012. márc. 21. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
A vacsora az jó ötlet,de az még jobban lenditeni a dolgon ha Te próbálnám meg valamit főzni:)Látná az igyekezetet. Aztán mond el neki őszintén,hogy mit érzel és hogy miért bántottad meg,pedig nem szándékoztál neki fájdalmat okozni. Esetleg vehetsz neki egy szál rózsát is.Én ezeknek biztos örülnék. Sok sikert a találkozóhoz! 23/L
2012. márc. 21. 19:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Nagyon szívesen várom a mások véleményét is, hogy tudjak építkezni. Sajnos most nagyon le vagyok törve és nem tudok higgadtan gondolkodni. Egy f@sz voltam. Bántottam őt. Nem csak szóval, de tettel is. Nagyon komolyan érintett és nem akarom őt elveszíteni. Én több ideig terveztem, de egy kis hülyegyerek voltam és elmarhultam a dolgot. Sokkal komolyabban kellet volna kimutatnom az érzelmeimet, nem gondoltam, hogy ennyire elromolhat. (ezeket már neki is mondtam)
2012. márc. 21. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Tedd bele magadat. Egy általad készített vacsorát biztos jobban fog értékelni, mint az éttermet. Hívd el sétálni előtte/utána, beszélgessetek. Kérj tőle a nap végén bocsánatot, tedd meghitté a pillanatot.
2012. márc. 21. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Légy vele figylemes, a kedvenc kajája várja a vacsin, kedvenc virág (ebből is látni fogja, hogy érdekel téged, hogy megjegyezted miket szeret). Beszélgessetek, mondd el neki, hogy szereted, hogy sajnálod, hogy nem jöttél rá korábban, hogy milyen értékes ember áll mellette, meg amit érel stb. Most pedig szeretnél neki bizonyítani, kezdetnek ezzel a gesztussal, és hogy a folytatás még csak most jön mert te szeretnéd ha megmutathatnád, hogy megéremelted a 2 esélyt :). De aztán tényleg ne játszd el a dolgot, sokan esnek abba a hibába, hogy idővel ugyan olyanok lesznek, mint előtte voltak, elkényelmesednek.. És nem biztos, hogy ez után még egy esélyt kapnak majd.
2012. márc. 21. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne lihegd túl a dolgot, komolyan mondd el neki, hogy megbántad, kérj bocsánatot, de ne siránkozz és nyalizz, mert az kiábrándító, nem férfias. Bizonyítani úgyis csak hosszú távon fogsz tudni. Ha elmész vele valahova, ne bámulj más nőket, hanem csakis rá koncentrálj. Ha pedig ágyba kerültök, akkor adj bele mindent :)
2012. márc. 21. 20:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat.

Nem kerülünk egy ágyba. Megmondta, hogy együtt nem alszunk, de egy esélyt ad. Nagyon ridegnek tűnik, mintha már tényleg egy kicsit sem szeretne. Hülyeség tudom, de ma láttam és boldognak tűnt, tett ki képet fb-re és ott is nagyon szép és boldog. Vidám képeket posztol és a barátnőjének küldözgeti a jobbnál jobb üzeneteket. Tudom, hogy ez nem jelent sokat, mert belülről más dolgok játszódhatnak le. Viszont nagyon fáj ez, hogy semmi jelét nem látom, hogy egyáltalán lehetne valami. Mintha a gravitáció ellen küzdenék, olyan lesz ez úgy érzem.

2012. márc. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!