Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az olyan pasi aki kb 3 havonta váltogatja a nőit meg bárki jó neki lehet valaha is szerelmes?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 10:59
1/16 anonim válasza:
Persze, majd miattad fog pont. Az eddigi nőivel is el tudta ezt hitetni, ne félj. Két hét múlva ne írd ki, hogy miért szemét minden pasi, jó?
Ne haragudj a stílusért, de fel akarlak ébreszteni.
3/16 anonim válasza:
Helyes...igy en is nemreg megbantam..
5/16 anonim válasza:
ElofordulHAT, de NE ringasd magad illuziokban
6/16 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Ezelőtt én is hasonló voltam, viszont most csak komoly kapcsolat érdekel. Van ilyen. 25F
7/16 A kérdező kommentje:
És ha az illető kijelentette hogy neki minden nő kell?8Bár egyszer az életbe mindenki szerelembe esik ez is igaz. )Ezért nem kezdtem az illetővel, és nem tudom jól tettem e
2012. márc. 21. 11:17
8/16 anonim válasza:
Jól csinálja én azt mondom most fiatal mire odakerül, hogy házasság, és gyerek, már kitudja pipálni, hogy élt, hogy kicsajozta magát
9/16 A kérdező kommentje:
Fiatal? közel van a 40 hez:)
2012. márc. 21. 11:26
10/16 anonim válasza:
mire odakerül, hogy házasság (amit a mai világban kétlek) addigra egy vén farok lesz belőle, és majd örül, hogy egyáltalán lesz mellette valaki.
Amíg fiatal és Adonisz küllemével rendelkezik, addig hadd veszekedjenek rajta a nők, és hadd élje ki magát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!