Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így velem?

Figyelt kérdés
van egy volt barátom,aki megcsalt kb fel éve,azóta nem vagyunk együtt. ő együtt van azzal a lánnyal akivel megcsalt. a megcsalas után én eléggé kivoltam,csunyakat mondtam neki. ő a megcsals után meg probálkozott nálam, de nekem nem ment,ugyhogy összejött azzal akivel megcsalt.most is egyyutt vannak.én éled hisztis voltam szakítás után,leírtam neki hogy ő életem szerelme,es hogy miért tette ezt velem...kb két hónapja írtam neki hogy van nála egy gatyam. adja vissza.de leírtam hogy mennyire boldog vagyok már,es hogy sajnálom hogy hülye voltam a szakítás után. es hogy rájöttem hogy így kellett lennie.többször írtam neki ez alatt a két hónap alatt,mert egyfolytában csak igergette,hogy nincs ideje...stb.mindig van kifogás. ennek már két hónapja.egyszer egy bulin találkoztunk,akkor is bunkó volt,csak odavagott egy hellot. ő volt velem szemét es mégis ő viselkedik úgy velem mintha én bantottam volna. nem értem... most utoljára írtam neki hogy nem értem meg miért ő bunkó velem,nem én bantottam öt.nem válaszolt. végig ilyen szemét volt velem... leszarta az erzeseimet. a környezetemben mindenki jóban van az exevel, legalább beszélő viszonyban vannak.nem értem ő miért ilyen???szerintetek??
2012. márc. 21. 09:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem azért, de mennyire egyszerű barátkozni egy olyan exszel, aki hol elátkozza, hol könyörög, hol sír, hol büszke, hogy túl van rajtad, és annyira nem érdekled, hogy muszáj üzenetekkel bombáznia, amikben kifejti, hogy mennyire túl van rajtad...
2012. márc. 21. 12:47
 12/15 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy két évig szórakozott velem! havonta szakított velem aztán visszakonyorogte magát! százszor játszotta el ezt velem! es most szAr hogy már nem erdeklem,s tisztában vagyok,hogy pont ezzel rontottam el... megalázott folyamatosan megcsalt,csajozott mellettem,nem figyelt soha rám,napi 14 orat töltött a gép elott es jatszottt én meg azt lestem hogy neki jó-e pedig nekem meg szAr volt.ő az első szerelmem es rohadt nehéz feldolgoni azt hogy én a lelkemet is kitettem érte,most meg szarik rám! semmi együttérzés nincs benne!
2012. márc. 21. 13:21
 13/15 anonim ***** válasza:
nagybetűkkel írom: NE FOGLALKOZZ VELE!!! miért? minek? megérdemli? hagyd a fenében, nála százszor jobb pasik vannak, akik megbecsülnének...csak saját magadat őrlöd fel egy balf*asz miatt... ennyit nem ér az egész hidd el nekem.
2012. márc. 21. 13:25
 14/15 A kérdező kommentje:
mindenki ezt mondja...nem nyavajgok tovább! leszarom! tudom hogy boldog leszek egyszer valakivel meg. vannak mindig srácok,de amint látom hogy éreznek valamit, megfutamodok es szakitok velük...de majd ez is elmúlik gondolom,ha találkozom egy olyannal akinek nem tudok ellenállni:-)
2012. márc. 21. 13:34
 15/15 anonim válasza:
hat lehet hogy eleg kinos lessz ez most de enis megcsaltam a baratnomet,es en is elmegyek mellette az utcan nm koszonok neki meg a fejemet is elforfitom de azert mert nagyon szegyenlem magam.lehet hogy vele is ez van :D
2012. ápr. 7. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!