Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá? Van esély?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok lemondani a volt csajomról. Már hónapokkal ezelőtt szakítottunk nekem is és neki is volt párkapcsolata azóta, de mint két barát tartottuk a viszonyt. De mindig is érzem azóta, hogy nekem Ő kell a korábbi csajom, egyáltalán nem volt olyan, vele más volt és nem éreztem boldognak magam. Viszont a volt barátnőmmel képes lennék folytatni vagyis újra kezdeni mert nagyon szerelmes voltam belé és még mindig érzem, hogy szeretem. Szoktnk telefonon beszélni hétvégente felhívom, igaz általában én beszélek ő meg csak motyog valamit, de meghallgat ettől függetlenül, lelkesedés az nincs részéről. Nem rég volt viszont egy összeveszésünk de utána kibékültünk és továbbra is barátilag elvoltunk. Sms-t is sokat írtunk egymásnak. Viszont próbáltam felhozni, hogy nem-e találkozhatnánk, mert jó lenne már látni és beszélgeni vele, nagyon hiányzik. Erre mindig csak annyit mondd, hogy nem tudom és tereli a szót olyan irányba, hogy hanyagoljam ezt a témát. Máskor kinyomta a telefont, hogy megy aludni inkább, ha erről beszélek. Viszont régen ő is nagyon szerelmes volt belém szép emlékeink azért vannak. Szeretnék vele találkozni. Hogyan vegyem rá? Milyen tippeket tudtok, mert baráti alapon gondolom a talit persze, hogy beszélgessük együtt legyünk és lehet ksőbb közelebb kerülhetünk egymáshoz ismét, hiszen neki sincs most komoly kapcsolata és úgy érzem nekem ő az akivel együtt szeretnék maradni végleg nem akarom elengedni. Hogyan csináljam miként lehetne megoldani? Légyszi segítsetek! Köszönöm!
2009. jún. 13. 02:19
1/8 anonim válasza:
Sehogy és nincs esély.
Ez a lány nem kér belőled. Sajnállak. Meghallgat, mert nyilván nem lesz bunkó, megbántani nem akar, és sok lány csak azért nem mondja a szemedbe, hogy vedd már észre magad és ne teperj, mert ezt nehéz kimondani, nem akarnak fájdalmat okozni, így csak hümmögnek, és reménykednek benne, hogy magadtól elfelejted a dolgot.
Szállj le róla, ezzel csak azt éred el, hogy végképp elege lesz belőled, szánalmasnak fog tartani és még egy laza barátság is elérhetetlen lesz vele.
2009. jún. 13. 02:34
2/8 A kérdező kommentje:
ez nem hangzik valami jól, de valszeg igazad van.
2009. jún. 13. 03:18
3/8 anonim válasza:
Igaza van az előttem válaszolónak mindenben!
N
2009. jún. 13. 06:15
4/8 anonim válasza:
az első válaszolónak igaza van. engedd el .
2009. jún. 13. 08:33
5/8 anonim válasza:
Én ajánlom neked azt, hogy kérj tőle egy találkozót...(nagyon nyomaszt engem vmi...nem tudnálak vmikor látni?)--->ilyen stílusba...ha aszondja, hogy behari de nem jó vagy ilyesmi akkor tényleg vége van...hapedig asz mondja, hogy oké...akkor lehet h van még esély...legalábbis, hogy lássad...
Fel a fejjel! sok sikert!
2009. jún. 13. 09:01
6/8 A kérdező kommentje:
Na ez jól hangzik! :) Akkor felhívon holnap este. Ma bulizni megy valszeg nem tudom majd elérni.
2009. jún. 13. 09:18
7/8 anonim válasza:
Szerintem nincs esélyed. Én is így voltam az exbarátommal, aztán ő is elkezdett találkozókat kérni, persze rögtön sejtettem, honnan fúj a szél, ahogy a te exed is sejti, hacsak nem hülye. Aztán egyszer véletlenül összejött a találka egy koncerten, és elég rosszul sült el, szép szavakkal nem tudtam megértetni a sráccal, hogy nem akarok tőle semmit, ezért kénytelen voltam bunkó módon elküldeni a fenébe, a barátságnak meg persze annyi lett. Ne akarj úgy járni, mint mi! Ne rontsd el a barátságotokat!
2009. jún. 13. 11:39
8/8 A kérdező kommentje:
nagyon megoszlóak a vélemények sokan szavaznak az ellen, h hagyjam... nem tudom de érkezett egy pozitív válasz is, h próbáljam meg. hát magam se tudom msot megint elbizoinytalanodtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!