Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aszexuális vagyok, hol tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuális vagyok, hol tudnék ismerkedni hozzám hasonlókkal? 20/f

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 23:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szia! Én egy aszexuális lány vagyok, egyszerűen nem tudom elképzelni senkivel se hogy lefeküdjek. Már nagyon régóta szenvedek ettől, volt jó pár párkapcsolatom de még szűz vagyok és egyre nehezebben viselem el a magányt. Ha gondolod írj szívesen megismernélek.
2012. aug. 16. 00:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Hupsz a kort lefelejtettem : 19 lány :)
2012. aug. 16. 00:38
 23/24 anonim ***** válasza:
Utolsó: attól szenvedsz, hogy nincs szexuális vágy benned, vagy attól, hogy félsz a magánytól a szexuális vágy hiánya miatt? Mert ha az első, akkor segítséget kell kérned, és nem vagy aszexuális, csak valami hiba csúszott a szexuális működésedbe. Ha megvagy ezzel, és csak a magány zavar, akkor pedig ne szenvedj, mert van remény. Vagyunk egy páran, csak nekünk még senki nem csinált szervezetet, csoportot, kezdeményezést, közösségi programokat, büszkeségnapot, ezért néha úgy tűnik, hogy egyedül vagyunk. Pedig dehogy. (22/n)
2012. aug. 25. 00:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Na nem tudom, hogy olvassa-e még ezt valaki, de indítottunk fb-on egy csoportot. Írd be a keresőbe hogy aszexuális, és meglesz.
2012. aug. 31. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!