Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most tegyek le róla?
Figyelt kérdés
Az egyik fiú az evfolyamunkról nagyon tettszik nekem. Úgy nagy általánosságokban jóban voltunk. Solar beszélgettünk. A szokásos.
Aztán egy elég "befolyásos" lány megharagudott rám. Tippem sincs miért... Aztán ellenem fordította a fiút. Nemtom hogy csinálta...
Most akkor hagggyam a fiút a francba, vagy inkább beszéljek vele?
14/L
2012. márc. 20. 22:51
1/8 Inkog Nito válasza:
Beszélj vele.Mondd meg neki hogy mi a szitu,próbáld meg elmagyarázni hogy hogyan is állnak a dolgok.Viszont ne erőltesd.Ha nem megy akkor nem megy.Lesz más is hidd el.
2012. márc. 20. 22:52
2/8 anonim válasza:
igen. mert ha ellened lehetett fordítani, nincs is szükséged 1 ilyen emberre
2012. márc. 20. 23:01
3/8 anonim válasza:
az egyik barátnőm is pont így járt! mindenfélét terjesztettek róla egy fiúnak, de ő odaállt a srác elé, és azt mondta neki, hogy egy szó sem igaz belőle, és ha meg akar erről bizonyosodni, akkor tegye félre a hallottakat, és ismerkedjenek meg. azóta is együtt vannak. :)
21/l
2012. márc. 20. 23:12
4/8 anonim válasza:
ha a fiu ellened van anelkul hogy ismerne akkor az a fiu egy felszines alak... biztos hogy meg akarod ismerni? :)) De attol meg persze megkerdezheted tole hogy nem-e gondol rolad valamit ami nem igaz?! erdekes valaszokat kaphatsz. :D Rolam sokan azt hittek hogy masztizok a wc-ben vagy hogfy homokos vagyok csak mert paran terjesztettek rolam a hirt. Amikor megtudtam mar majdnem a fel iskola hallott rola.
2012. márc. 21. 06:14
5/8 anonim válasza:
en fiu vagyok.hat velem meg sosem volt olyan hogy valaki belem szeret,csak en szerettem valakibe,az elso aki "bejott"annal 3 evig probalkoztam,2 honapra jott ossze :/szerintem ha nem vagy egy "banya rem"tehat jol nezel ki(nem kell tulsagosan de annyira nem jo kineztu csajokra nem bukunk :) )akkor beszeld meg vele,de tenyleg ne ra menosen mer lehet el ijeszted(bar nem tom,ha egy jo csajnak bejovok es kicsit ra menos,en bele mennek,de ne tedd,ha most ugy erzed hogy ellened van.)tehat erthetoen:beszelj vele de ne tul ramenosen,es lehetoleg olyan hejen ahol ez a csaj aki ellened forditotta ne legyen ott,tehat kettesben legyetek.(es ha nagyon nagy mazlid van,kb2-3 het es keszulhetsz az elso csokra) remelem ertede mirol beszelek :D sok sikert,es ne hagyd hogy elvegyek :D
2012. márc. 21. 13:29
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Holnap első dolgom lesz megkérdezni!!:D
2012. márc. 21. 22:28
7/8 anonim válasza:
Ugy csinálta, hogy egy rohadt kis szÄr shzajha!!! Hazudik mint a vízfolyás mert tetszik neki a fiu. Gondolom vmi olyasmit adott be a srácnak, hogy kibeszélted vagy hasonlo! Menny oda a sráchoz és beszéld meg vele lazán a dolgot miután szemen köpted a kurvÄt és belehánytál a torkába ! :)
2012. márc. 22. 00:51
8/8 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele. Ezt senki sem fogja elhinni... JÁRUNK!! Igazából még én sem hiszem el... Uram Isten!! Galambot lehetne fogatni velemm! :DD
Az egész úgy történt, hogy mielőtt odamentem volna hozzá, ő jött oda hozzám. Akkor megkérdezte, mi igaz abból, hogy szánalmasnak hiszem. Ésakkor tisztáztunk mindent. Elmondtam, hogy Nagyon kedvelem őt, és persze ez hazugság. Aztán mondta, hogy ő is kedvel engem!! Aztán megkért, hogy legyek a barátnője. Remeg a kezem. :-)
Vicces volt, amikor odament a bunkó csajhoz "beszélgetni". Úgy leoltotta, Imádom!! A lány persze gondolom most már bèkén hagy... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!