Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondolnátok ha az exetek küldene egy üzenetet?
Figyelt kérdés
Ha fel akarná venni a kapcsolatot vagy egyszerűen csak dumálni egy kicsit a facebookon mit csinálnátok?2012. márc. 19. 21:49
11/20 anonim válasza:
Nem vagyok regisztrálva a failbookra.
12/20 A kérdező kommentje:
haha kedves utolsó most nem az a lényeg hogy regisztrálva vagy-e vagy sem :P
Nincs senkije
2012. márc. 19. 21:58
13/20 anonim válasza:
Mint már írtam, elküldeném. Nincsen annál szánalmasabb mikor egy csaj kuncsorog második esélyért "dumálni", persze.
14/20 anonim válasza:
Utolsó... Most irta, hogy a távolság miatt, nem azért, mert megcsalt, vagy ilyesmi, azért nagy különbség van... Kérdező :irjál rá nyugodtan, semmit sem vesztesz :)
15/20 anonim válasza:
A távolság miatt vagy sem, okkal mentek szét. Odaköltözik vagy mit akar? Hiába kúszik utána, ugyanúgy meglesz a távolság..
16/20 anonim válasza:
attól a csávó nem feltétlenül egy szemét, és semmit nem veszít, ha ráír :)
17/20 anonim válasza:
Nem írnék vissza, hogy vegye észre magát.
Exel barátkozni mindig a lerosszabb dolog. Csak kavar lesz belőle.
18/20 anonim válasza:
kapaszkodj meg, nem a távolság miatt szakitottatok ez volt a kifogás.........
19/20 anonim válasza:
Én is szakítottam már barátnőmmel az elég nagy távolság miatt és azóta nem beszéltünk, sőt a majom jelenlegije még parádézott is, amiért majdnem elásattam, de a lány miatt nem tettem. Ezek ellenére ha fel szeretné venni velem a kapcsolatot újra, nem zárkóznék el előle, sőt prioritást is élvezne bármelyik lánnyal szemben, mivel ő az exem.
23F
20/20 anonim válasza:
Én nekem nem rég lett vége egy kapcsolatomnak engem megcsalt de szerintem beszéljetek ne legyetek rosszban!! :) remélem segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!