Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy programozónak lehet barátnője?

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 11:40
1 2 3
 11/24 Betonfasz ***** válasza:
Ááááh..
2012. márc. 19. 13:32
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, csak nehezebb találnia. Egyrészt a suliban ismerkedés szinte kizárva, annyira kevés a csaj. De aki nem mozog napi szinten nők között az nehezebben találja meg velük a hangot akár egy buliban is, hiába megy el minden hétvégén bulizni. Ezenkívül a nők egy része rendkívül előítéletes ezügyben. Hiába néz ki valaki jó, stb. Általában ha olyna buli van amit infósok szerveznek a csaj társaságok már alapból úgy állnak oda, hogy röhöghessenek meg lehúzhassák a csávókat pénzzel.

Azt azért hozzátenném, mint minden előítélet, ez se teljesen alaptalan, de persze van akire nem vonatkozik, és az nehezebb helyzetből indul.

De! Fel a fejjel mert másrészről ha elkezdesz melózni, lesz egy halom pénzed arra pedig tapadnak a nők :)

2012. márc. 19. 15:38
 13/24 anonim ***** válasza:
Én az vagyok,és bomba alakú csajom van,ehhez persze az is hozzátartozik,hogy én nem vagyok kocka,tehát WOW meg egyébb marhaságot sose játszok,szocializálódok,fejlesztem magamat,személyiségemet,kommunikációban,életvezetésben,szakmámban,és nyelvekben,hogy sikeres férfi legyek sikeres karrierrel,mert ha sikeres vagy a magánéletben könnyen tudsz kapcsolatot teremteni,ha könnyen teremtel kapcsolatot,ha könnyen teremtel kapcsolatot akkor könnyen csajozol és sikeres karriered lesz.Ha sikeres lesz a karriered akkor lesz zséd,ha lesz zséd még könnyebben szeded fel a jobbnál jobb nőket,és tudod magadat fejleszteni el tudsz menni edzeni,akkor meg még könnyebb,akármilyen nőd is lehet,egy IT-snak könnyebb főleg ha add magára izmos sportos mert általában van pénzük is.Csak igényesnek kell lenni,jó duma,egy valag pénz,jól tudj nyalni mint egy fagyit,hogy a csaj üvöltsön az orgazmustól.
2012. márc. 19. 16:17
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:17

"ha könnyen teremtel kapcsolatot"

Hát, életvezetésben biztos nincs hiány, de ha kommunikáció fejlesztésben az írásbeli oldalt is megnyomnád kicsit, lehet nem ártana :) való igaz, hogy nem a helyesírásával fog becsajozni valaki, de komolyabb ügyfelei se lesznek...

Persze amit írtál az igaz.

2012. márc. 19. 16:46
 15/24 anonim ***** válasza:
Utolsó igen sajnos ebben igazad van nem tudok gépelni,mert vaskosak az ujjaim és lenyomok néha egyszerre 2-3 gombot is.Sajnos a klaviatúrákat nem vastag ujjú embereknek tervezték :)
2012. márc. 19. 16:48
 16/24 rendszergazdi válasza:
igen lehet az nem akadály hogy valaki programozó! attól nyugodtan lelhet barátnője!
2012. márc. 19. 17:48
 17/24 anonim ***** válasza:
Én 5. éve vagyok egy mérnökinformatikus barátnője :)
2012. márc. 19. 18:36
 18/24 anonim ***** válasza:

Első az elágazás hol marad?:P

Lehet sőt felesége is van ,akár még egy gyereke is lehet.

Üdv 27/P

2012. márc. 19. 18:39
 19/24 anonim válasza:

Program bno;

Var

p,h : integer;

Begin

WriteLn('Kérem a programozó értékét!');

ReadLn(p);

WriteLn('A programozó értéke: ',p,'.');

WriteLn('Kérem a hölgy értékét!');

ReadLn(h);

WriteLn('A hölgy értéke: ',h,'.');

If p=h then

WriteLn('Határeset')

else

If p>h then

WriteLn('Simán!')

else

If p<h then

WriteLn('Nem lehet!');

End.

Valami ilyesmi, nem? :D

2012. márc. 19. 19:17
 20/24 anonim ***** válasza:

#import java.io.*;

class baratno

{

public static void main(String[] args)

{

booolean lehet=false;

boolean izmose=false;

boolean ferfie=false;

boolean sikerese=false;

boolean beszelgetopartnere=false;

boolean nemkocka=false;

Scanner ezekvannak=new Scanner(System.in);

boolean[] tulajdonsagok=new boolean[7];

System.out.print("Kerem add meg,hogy a felsorolt tulajdonságok közül melyek teljesülnek: ");

lehet=ezekvannak.nextBoolean();

tulajdonsagok.add(lehet);

izmose=ezekvannak.nextBoolean();

tulajdonsagok.add(izmose);

ferfie=false;

tulajdonsagok.add(ferfie);

sikerese=ezekvannak.nextBoolean();

tulajdonsagok.add(sikerese);

beszelgetopartnere=ezekvannak.nextBoolean();

tulajdonsagok.add(beszelgetopartnere);

nemkocka=ezekvannak.nextboolean();

tulajdonsagok.add(nemkocka);

for(boolean vizsgalom : tulajdonsagok)

{

if(vizsgalom)

{

System.out.println("Siman lehet akarmilyen nőd")

}

else

{

System.out.println("Na ekkor már neccesebb a buli");

}

}

}

}

Bocsi,ezt nem hagyhattam ki :))))))

2012. márc. 19. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!