Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy valaki elsőre nagyon taszított titeket, majd nagyon megkedveltétek?
De hogy változtassam meg a hozzáállását, elismerem a külsőm nem épp a legszebb, habár nem vagyok bányarém, de amúgy egy értékes ember, hogy lehet ennyire külsőközpontú?
Hogy mutassam meg neki, hogy csak mert nem vagyok a nőideálja, még nem kell menekülni előlem...vagyis, hogy beszélgetni azért szabad...
Volt már olyan barátnőm, akinek elsőre nagyon nem tetszett az arca. Viszont amúgy majdnem az ideálom volt. Nem volt nehéz dolga velem...
De van olyan lány ismerősöm, akit bottal sem... Soha!
kicsit érdekes dolog,mert voltam így én is egy csajjal...utáltuk egymást,azt egy dicoban egyszer neki álltunk vitatkozni vmin..addig vitatkoztunk,még egy fél óra múlva kint keféltem a bolt mögött :DDDD
Szóval a nagyon utálatot,a "kedvelemtől" csak egy hajszál választja el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!