Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
A barátnőm teljesen megőrült. Régen teljesen normális volt, most meg mióta színházban játszik rendszeresen, cigizik állandóan meg kávén él, és napi 2-3 órákat alszik, mert próbál utána meg iszik. Ne értsetek félre, hétvégén én is elmegyek vele meg a barátainkal bulizni, egy szál cigi is belefér, de azért ez nem jó így. Elalszik órákon, már a tanárok is megjegyezték, hogy nem lesz jó vége. Fogyott is, mit kéne tennem? Azt akarom hogy olyan legyen mint régen.2012. márc. 18. 20:17
1/2 anonim válasza:
A színészi játék lehet az oka. Jelenleg én is ezt tanulom, és egy-egy szerep nem kis lelki problémákat okozhat, ami meglátszik a magánéletében. Hogy mit lehetne ellene tenni, hát szerintem elfogadni.
2/2 A kérdező kommentje:
Én megértem, meg nem szeretnék nem megértő lenni csak ez azért káros. És most majd egy tévés sorozatban fog szerepelni és pestre megy, és jó oké tudom nem vagyok az anyja de azért aggódom :/ Ezentúl ilyen lesz, fogadjam el? nem kéne segíteni rajta?
2012. márc. 19. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!