Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leírok egy lányt amilyent én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leírok egy lányt amilyent én szeretnék igazábol magamnak kiváncsi vagyok létezik e egyáltalán ilyen a földön? (főleg lányok komm)

Figyelt kérdés

most attól független hogy én mit nyújtok neki párkapcsolat terén azt ne nézzétek ( ugyanazt várom el tőle mint amit adok)arra vagyok kiváncsi hogy van e egyáltalán ilyen lány

belsőre: legyen odaadó egy kapcsolatért őszinte minden téren, kommunikatív, reális gondolkodású, pozitív hozzáálásu, életvidám, bár elég relatív fogalom de legyen esze (inikább abból a józan paraszti fajtából) tisztába legyen saját magával az értékeivel és elvárásaival legyen természetes önkritikája és az ambiciózusság sem hátrány

külső: igazából... ha van működő önkritikája és nem testi beteg negyon nagy baj nem lehet szóval majdnem akármiylen szóbajöhet ha szán magára időt (nem a sok vakolatra gondolok). de mégis az ideálomat hogy legyen itt valami konkrét leírom. 170 felett sportosabb alkat nem árt ha mondjuk táncol valamit pl néptánc. hajszín minden jöhet csak hosszú legyen nem árt ha csípőig ér. kerék fenék formás cici méret az mind1 ugyis változó az ízlésem az arcra is ugye sokminden szóbajöhet és az alapvető dologat tudják az emberek hogy mi a szép. ne legyenek olyan éles vonásai, telt ajai legyenek közepes vagy kicsi orra átlagos vagy annál picit nagyobb szeme (ha lehet zöld v kék) hát kb ennyi... jah és ezekmellett még megvan benne az egyenesség gerincesség és hűségesség.

főleg lányok kommeptjét várom de szerintem ilyen csaj a mesében nincs

2012. márc. 18. 17:57
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
utolsó kommenterrel teljesen 1et értek és ugyanezt élem meg én is sőt van hozzám hasonló haverom ő is.. szal szerintem ezek a tulajdonságok ezzel járnak... :) 1 pont oda a remény felcsilllant :D
2012. márc. 18. 19:50
 22/38 anonim ***** válasza:

Szerintem én ilyen vagyok, csak 167cm, barna szemű, és a hajam csak a lapockámig ér kb.

Nem egózni akarok, csak szerintem én megfelelek a leírtaknak. Viszont nekem van barátom. :S

20L

2012. márc. 20. 17:18
 23/38 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy ugyanilyen lányt. Azt hiszed, nincs tökéletes? Hát ő az! xD Én is amióta barátok vagyunk, keresem benne a hibát, hátha, de nincs. Külsőre is majdnem pontosan olyan, mint amilyennek leírtad. Rossz hír: van pasija. :)
2012. márc. 20. 17:20
 24/38 anonim ***** válasza:

magamra ismertem a leírtakból :D de komolyan:) úgyhogy van:)

belsőm az pontosan ilyen. külső: 175 cm, bár nem sportolok, de szerencsés alkat vagyok, így sportos alakom van.

sajnos nincsenek nagyon telt ajkaim de nem is vékony. szemem átlagosnál picit nagyobb és zöld. a többi stimmel:D

2012. márc. 20. 17:25
 25/38 A kérdező kommentje:
eddig a 20. válaszoló a legmegyőzőbb :) eléggé közel állnak a tulajdonságok amiket leírt :) viszont a többiből is tudok meríteni annyit hogy lássam nem reménytelen a dolog :D
2012. márc. 20. 17:28
 26/38 A kérdező kommentje:
örülök hogy vannak még ilyenek :) bár a kérdés közbe sok privit is kaptam hogy ők ismernek ilyeneket meg ők azok de mégis... kiváncsi vagyok van e közöttük olyan akinek más az elképzelése az általam leírt tulajdonságok közül és ha van hány :) am nem írtam a kérdéshez de most így leírnám 19/f
2012. márc. 20. 17:31
 27/38 anonim ***** válasza:

Odaadó és hűséges vagyok a párommal szemben, egyenes, őszinte és kommunikatív. Igyekszem optimistán nézni az életet és élvezni minden percét, de közben két lábbal állni a földön, mert onnan nem lehet nagyot esni. Ismerem a határaimat, ezeket állandóan próbálgatom, bővítgetem, és épp eléggé ismerem ahhoz magam, hogy a lehető legjobbat tudjam kihozni magamból.

172 centi vagyok, a "van-mit-fogni-rajta" kategória: a lábaim vékonyabbak és izmosak, a hasamon van egy kis úszógumi, a melleim nagyok. Nem táncolok, ellenben futok és biciklizem. Kerekebb, "baba" arcom van, kék szemem, szőkésbarna hajam, ami a lapockám aljáig ér, és mindig kiengedve hordom. Szemüveges vagyok, ezért hogy hangsúlyosabb legyen a tekintetem, valamilyen szinten sminkelek, de nem két kilót.

2012. márc. 20. 17:37
 28/38 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm tökéletesen megfelel a jellemzésnek,amit leírtál,de sajnos nagy szép barna szemei vannak.

Akkor szóba sem jönne,igaz?

2012. márc. 20. 17:40
 29/38 anonim ***** válasza:

Szinte minden igaz ram, kiveve: odaado, kommunikativ, eletvidam, sportos

19L

2012. márc. 20. 17:41
 30/38 anonim ***** válasza:

valaki azt írta előrébb hogy "örülj ha dughatsz", vagy valami hasonlót... ezt egy kicist szertném átfordítani..

"örülj ha találsz olyat akivel együtt tudsz élni testben és lélekben is". Nem zárja ki a felsorolt tulajdonsághalmaz azt, amit írtam. De alapvetően úgy gondolom h a belsővel kapcsolatos elvárások legyenek mérvadók.

Én nőként elég ritkán találok olyant aki tetszik..és nincs ideálom, csak azt tudom hogy mi nem tetszik:) Amúgy inkább azt nézem, hogy ami szembe jön, az hogy van összerakva. sajnos 20-as kommentjét hasonlóan élem meg... de nem gondolom hogy ettől még utálnom kéne az embereket. Pár évbe beletelt, mire rájöttem hogy mi van a negatív vélemények és rossz indulatú megnyilvánulások mögött. Ők is emberek és lehetőség szerint helyén kell kezelni a reakciókat...:)

Na lényeg. "Reális gondolkodással" -amit elvársz a lánytól- beláthatod, hogy a fenti vágyálom-leíráson felül nyitott szemmel kell járni, mert női szemmel nézve is sok szép nő van, és lehet hogy pont az egyik rendelkezik azokkal a belső értékek csomaggal amire te vágysz :)

2012. márc. 20. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!