Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti mire vágytok a legjobban a fárasztó meló után?
Figyelj. Férfija válogatja. Én szellemi munkát végzek nem kicsi intenzitással, és általában kurv@ éhesen érek haza. Mivel bicajjal járok dolgozni, ezért fizikailag és szellemileg is kimerülve érek haza. Bár szeretem a szexet, de ilyenkor tényleg nem vágyom rá azonnal. Előbb kaja. Aztán amit mond az egyik előző ember, a vegetatív állapot. Az nagyon kell a férfiaknak. Erről itt egy kis videó, ami bár nem tudományos előadás, hanem egy humoristáé, mégis megéri megnézni, mert nagyon nagy igazságok vannak benne, igaz, viccesen.
http://www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5FNRM
Szóval ha az embered szereti ezt a zombiszerű állapotot, akkor hagyni kell. Lehet, hogy cselekvési kényszered van, de hidd el, jó az neki, ha nem macerálják.
Én egyébként szeretem a változatosságot. Néha nagyon jó lenne az, ha valaki rám vetné magát, persze mivel éhes vagyok, előbb adna enni, meg engedne letusolni. De azért éreztetné, hogy gyorsan csináljam mindezt, mert már tüzes az öle.
Társasozni is szeretek, tehát ha már fel lenne téve egy tábla az asztalra, akkor biztos nem vetném meg. Persze nem minden este rutinszerűen, de olykor-olykor.
Sétálni személy szerint nem szeretek, így ezt a programot ugranám. Ellenben a masszázs jó ötlet, mert állandóan fáj a hátam-nyakam. Ha a pasidnak is, akkor masszírozzad csak.
Néha leginkább egy beszélgetésre vágyok, de nem afféle női csacsogásra, hanem tartalmasra. Főleg amikor aggódok valamin, és inputra van szükségem a probléma megoldásához. Ez afféle férfias típusú beszélgetés, ami a női típusú csacsogástól alapvetően eltér, de az erre fogékony nőkkel azért lehet dumálni normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!